Offerte voor Klussenbedrijf in Deventer

Op zoek naar een offerte voor klussenbedrijf in de plaats Deventer? Zoek niet verder. Wij vonden 2 bedrijven over klussenbedrijf in Deventer voor u. meer

Prijsopgave voor klussenbedrijf opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Het gaat om een offerte kunt voor het verbouwen van een grote kledingkast tot badkamer met afvoer naar buiten, incl. wastafel en toilet en het bevestigen van een keramische badkamerkachel en een dakraam. Mijn schoonzoon (interieurarchitect) maakt de bouwtekening. Daarnaast wil ik dan gelijk de slaapkamer (waar de kledingkast is) renoveren en tevens de overloop, trap, gang en toilet. Ik wil dan graag een totaal offerte en daarnaast één apart voor de badkamer, één voor de slaapkamer en één voor de overloop, trap, gang en toilet. Dit is geheel afhankelijk wat het totaalplaatje gaat kosten. De uitvoering van dit alles is ook weer afhankelijk van wat er gedaan zal worden, maar de aanvang wordt in elk geval januari 2019. Het moet klaar zijn eind maart 2019. Om het voor u duidelijk te maken op welke dagen ik een afsprak kan maken zijn: maandag vanaf 10.30 uur dinsdag tussen 10.30 uur en 13.15 uur woensdag tussen 10.30 en 12.30 uur donderdag tussen 10.30 en 13.15 uur vrijdag vanaf 10.30 uur Graag uw reactie. Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,”

Aangevraagd op dinsdag 30 oktober 2018

“Betreft een klus voor de aanleunwoning van mijn moeder. Woonoppervlakte 61m2, slaapkamer 10m2, slaapkamer 13m2 en hal/badkamer/keuken 11m2. Opdracht : behang afhalen, sauzen plafonds en spack aan de muren. Opdracht moet ivm verhuizing tussen nu en 23 juni worden uitgevoerd. Lukt deze datum niet dan heeft reageren helaas geen zin. Adres is Sequoiahof 4 in Diepenveen”

Aangevraagd op vrijdag 9 juni 2017

“Schuur aanbouw in douglashout bij bestaande kapschuur met dichte deur”

Aangevraagd op maandag 22 mei 2017

“dakgoot stuk, moet vervangen worden”

Aangevraagd op woensdag 3 mei 2017

“Tuimelraam (114/118cm) vervangen op zolder + 2 binnendeuren passend maken en afhangen. De opdracht moet in overleg in april uitgevoerd worden in Deventer”

Aangevraagd op woensdag 1 februari 2017

Aangesloten bedrijven

  • Vosas Klusbedrijf

    leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs!. Trefwoorden van Vosas Klusbedrijf : klussenbedrijf, houtwerk, mini loonwerk, bestrating, Landschapsontwikkeling, onderhoud gemeentetuinen, aanleg Particuliere tuinen, onderhoud Particuliere tuinen, speeltoestel levering.

    tel. 06-53171686, Koolzaadakker 9, 8141JC in Heino

    Meer over Vosas Klusbedrijf contact website