Offerte voor Installatiebedrijf in Deventer

Alle installatiebedrijf in Deventer in 1 keer om een offerte vragen? Op Deventeronderneemt vindt u 1 stuks installatiebedrijf voor een offerte! meer

Prijsopgave voor installatiebedrijf opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“1. Ik wil graag een verwarming in de bijkeuken. Er dient een leiding (denk ik) vanuit de kelder (verwarming aanwezig) naar de bijkeuken gelegd te worden. 2. Ik wil de CV periodiek onderhouden hebben. Laatste onderhoud dateert van april 2014. Offertes graag duidelijk en gespecificeerd zodat ik inzichtelijk heb waaruit de kosten bestaan. Dus offertes met alleen totaalbedrag maken geen kans. ”

Aangevraagd op donderdag 26 januari 2017

“LS, ik wil een verwarming aan laten brengen in mijn toilet. Vanuit de kelder (waar verwarmingsbuizen lopen) kan een aansluiting gemaakt worden, er moet dan met de buizen door een muur gegaan worden. Ik schat zo'n 5- 6 meter meter leiding. De vraag: wat gaat me dat kosten? Graag uw reactie. Stephan van der Voort”

Aangevraagd op donderdag 26 januari 2017

Aangesloten bedrijven