Zit-Sta Thuiswerkplek binnen 5 minuten geinstalleerd

Deze krachtpatser is binnen 5 minuten klaar voor gebruik

Zit-Sta Thuiswerkplek binnen 5 minuten geinstalleerd

In rare tijden zoals nu werken heel erg veel mensen noodgedwongen thuis. Heel veel huishoudens zijn daar niet op ingericht en daardoor zitten veel mensen nu aan de keukentafel op een stoel welke niet geschikt is om een hele dag op te moeten zitten.

Wij hebben voor iedereen een thuiswerkplek welke niet alleen compact en stabiel is, maar ook erg snel te monteren is. Deze krachtpatser staat binnen 5 minuten in elkaar en gereed voor gebruik.

Het grootte voordeel van deze thuiswerkplek is dat hij van alle gemakken is voorzien. Het bureau is elektrisch in hoogte verstelbaar van 71cm tot 121cm en heeft draagvermogen van 60 kilogram waardoor hij moeiteloos omhoog en omlaag gaat met uw apparatuur en toebehoren op het bureau geplaatst.

Daarnaast is hij voorzien van een lade welke netjes weggewerkt zit aan de onderzijde van het blad. Ook heeft hij standaard een memory geheugen, hierdoor kan men zeer gemakkelijk en snel het bureau op de persoonlijke hoogte instellen. Het is een kwestie van 1 druk op de knop.

Deze thuiswerkplek heeft de afmeting 120cm x 60cm en heeft een zwart epoxy gelakt onderstel en een zwart blad. Deze is ook leverbaar met een wit epoxy gelakt onderstel en een wit blad.

Genoeg voordelen te noemen dus, maar misschien nog wel het belangrijkste om te vermelden is dat deze werkplek ook erg stabiel is.

Een zit sta bureau is dat iets voor u? Een "gezonde" werkplek is geschikt voor iedereen. U voorkomt hiermee rug en schouderklachten. Doordat u zitten en staan kunt combineren blijft u ook in beweging en dat is voor een ieder goed.

Nieuwsgierig geworden? In onze blog ( https://stamacon.nl/blog/ )over een gezonde werkplek leest u hoe men een werkplek het best kunt inrichten. Vanzelfsprekend mag u bij vragen of bij informatie altijd contact met ons opnemen.

Deze Thuiswerkplek kan nu bij u thuis komen te staan voor slechts € 499,- ex 21% B.T.W. af bedrijf en wanneer u besluit deze via www.stamacon.nl te bestellen met waardebonnummer Deventer2021 ontvangt u ook nog eens 5% korting. Dit betekent dat u dit compacte zit-sta bureau al kan aanschaffen voor € 474,05 ex 21% B.T.W. af bedrijf.

Geplaatst op donderdag 18 februari 2021.

Over Stamacon B.V.

Dit bericht is geschreven door Stamacon B.V.. Het bedrijf valt onder kantoor inrichting uit Deventer. Trefwoorden van Stamacon B.V. uit Deventer : kantoor interieur, nieuw kantoormeubilair, ingewerkt kantoor meubilair, kantoormeubilair, design meubilair, kwaliteit kantoormeubilair, gebruikt kantoormeubilair, ergonomisch werkplek .

Lees meer over Stamacon B.V..