Ruimte te huur binnen The Gym Deventer

Ruimte te huur voor een zelfstandig werkende fysiotherapeut of sportmasseur.

Ruimte te huur binnen The Gym Deventer

Bij The Gym Deventer hebben wij een ruimte te huur, voor een zelfstandig werkende fysiotherapeut of sportmasseur. Iemand die het leuk vindt om binnen een fitnessstudio zijn/haar praktijk te vestigen. Tijdens uw werkzaamheden kunt gebruik maken van alle faciliteiten van The Gym Deventer.

The Gym Deventer bevindt zich in een bedrijfsverzamelgebouw vlakbij de snelweg de A1 op het industrieterrein. Men kan via twee ingangen The Gym Deventer bereiken. Via de hoofdingang aan de Zutphenseweg 55 of via de ingang aan de Visbystraat, groene draaideur.

De ruimte die wij beschikbaar hebben, bevindt zich op de eerste etage. De ruimte is ongeveer 24 vierkante meter groot. Er is een in hoogte verstelbare praktijktafel aanwezig, die door u gebruikt kan worden.

De huurprijs overleggen wij samen met u. Heeft u interesse of wilt u de ruimte bekijken, neem dan contact met ons op.

Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 06 - 186 86 877 of via email thegymdeventer@gmail.com.

Hieronder iets meer informatie over de fitnessstudio. The Gym Deventer is een fitnessstudio waar iedereen welkom is. Het maakt niet uit waarom men wil beginnen met fitnesstraining, dit kan zijn om diverse redenen, bijvoorbeeld omdat met wil werken aan de conditie, spieropbouw, afvallen, herstel en/of preventie etc.

De sfeer binnen The Gym Deventer is heel goed, men helpt elkaar, respecteert elkaar en na de training is er altijd tijd voor een gezellig praatje aan de bar onder het genot van een kop koffie, thee of een sportdrankje. De koffie en de thee zijn bij The Gym Deventer gratis. Als een nieuw lid komt trainen is de basisbegeleiding gratis, net zolang tot men verantwoord alleen verder kan trainen. Wil men verder met personal training, dan kan men een afspraak maken met één van onze personal trainers.

Geplaatst op woensdag 15 januari 2020.

Over The Gym | Deventer

Dit bericht is geschreven door The Gym | Deventer. Het bedrijf valt onder sportschool uit Deventer. Trefwoorden van The Gym | Deventer uit Deventer : Cardio training, Krachttraining, Afvallen en aankomen, Preventie en herstel, Gratis basisbegeleiding, Personal training, Bedrijf fitness, fitness voor verenigingen, Winnaar Gold Award 2019, Sociale contacten, Bonnen Rechtop en Stichting Leergeld worden geaccepteerd.

Lees meer over The Gym | Deventer.