Relatieproblemen: uitstellen of aanpakken

Vaak komen stellen met relatieproblemen veel te laat in actie. Daarmee neemt kans op succes af.

Relatieproblemen: uitstellen of aanpakken

In deze coronatijd, waarin veel mensen thuis werken en elkaar 24/7 op de lip zitten, komen irritaties over en weer aan de oppervlakte. Dit kun je zo laten, maar je kunt ook actie ondernemen. Helaas zie ik maar al te vaak in mijn praktijk dat mensen 5 voor twaalf of zelfs 2 over twaalf om hulp komen vragen. Dan is de kans dat er nog voldoende energie is behoorlijk klein. Realiseer je dat je hoe sneller je de problemen aanpakt, hoe meer kans je hebt op succes.

We realiseren ons onvoldoende dat we nauwelijks weet hebben van wat we allemaal in en via onze relatie uitwerken. Hoe ingesleten rolpatronen een funeste rol kunnen spelen, zeker op de langere termijn, we hebben er geen idee van. Het is daarom zeer zinvol om bij de eerste scheurtjes of bij toenemende irritaties waar je samen niet uitkomt, hulp te vragen. In een paar sessie leer ik je hoe relaties werken, welke invloed rolpatronen op de relatie hebben en wat je daarin kunt veranderen.

Wacht dus niet langer en neem contact op.

Geplaatst op maandag 3 mei 2021.

Over Kalma - Praktijk voor Coaching en Begeleiding

Dit bericht is geschreven door Kalma - Praktijk voor Coaching en Begeleiding. Het bedrijf valt onder coaching uit Deventer. Trefwoorden van Kalma - Praktijk voor Coaching en Begeleiding uit Bathmen : Coach, bewustzijnstherapeut, relatietherapie, personal coaching, persoonlijke coaching, Live style coaching, coaching bij eetproblemen, Familieopstellingen.

Lees meer over Kalma - Praktijk voor Coaching en Begeleiding.