ZorgPaard in Schalkhaar

ZorgPaard | Wat is het, waarom is het zo waardevol en wat kan je verwachten bij ZorgPaard?

Over ZorgPaard

ZorgPaard valt onder de rubriek coaching in Deventer.

Bij ZorgPaard helpt Hester Draaijer jou om te gaan leven zoals jij bent en zoals jij het wil. ZorgPaard helpt je om (h)eerlijk jezelf te zijn en je leven vanuit daar in te richten. Een leven dat bepaald wordt door jou en niet door andere mensen of door andere factoren die jou veel stress geven. Hierbij zet Hester de hulp van paarden in. Deze manier an coachen is súper effectief en sluit aan bij haar visie dat coaching ook liefdevol mag zijn.

ZorgPaard helpt vrouwen om regie te nemen over hun eigen leven, zodat zij het beste uit hun leven halen vanuit rust, ontspanning en zelfvertrouwen.

Bij ZorgPaard ontdek je dat coaching niet alleen maar zwaar is. Ervaar dat er nu ook een keer iemand is voor JOU!

Door niet alleen maar theorie toe te passen maar door echt "van binnen uit" te werken en ga je blijvende resultaten boeken. Met hulp van paarden maar jij contact met jezelf en je gevoel. Je gaat hier beter naar leren luisteren en Hester helpt jou om hier ook daadwerkelijk naar te gaan handelen.

Hoe kan ZorgPaard jou helpen?

- Boost jouw beste leven: Kort coachprogramma met paarden om eindelijk die doorbraken te maken in jouw leven. Zet de eerste stap of net die extra zet in jouw ontwikkeling.

- Baas over jouw beste leven: Intensief 1-op-1 coachtraject waarin Hester jou helpt om voor eens en altijd het roer om te gooien.

- Gratis e-book: Regie over je EIGEN leven

- Gratis e-book: Hét paardenmiddel tegen stress

Is paardencoaching voor iedereen geschikt?

- Je staat er voor open dat paarden in staat zijn om jou inzichten te geven over jezelf

- Je bent niet zo enorm bang voor paarden dat deze angst de overhand neemt. Een beetje bang is geen probleem.

- Je wilt jezelf graag beter leren kennen en leren hoe je enorme stappen maakt door meer te gaan voelen en te luisteren naar je lijf.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven of jezelf aanmelden, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ZorgPaard uit de rubriek coaching uit Deventer is gevestigd aan de Timmermansweg 1a in Schalkhaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23533279.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ZorgPaard zijn o.a. :