Zanemoon in Deventer

Zanemoon | Ontwikkelt maatwerk software voor start-ups, scale-ups, publieke en private organisaties.

Over Zanemoon

Zanemoon valt onder de rubriek automatisering in Deventer.

Zanemoon ontwikkelt software voor organisaties die zich daarmee willen onderscheiden. Software met unieke functionaliteit, geavanceerde toegangscontrole, super gebruiksvriendelijk, prachtig vormgegeven, volledig compliant aan de wet en regelgeving en software met zeer grote hoeveelheid concurrent gebruikers.

Software gebouwd op basis van de eisen van uw organisatie en uw klanten. Software gebouwd binnen budget en met zo kort mogelijk time-to-market. Zanemoon is in korte tijd uitgegroeid tot een middelgroot software ontwikkel bedrijf gespecialiseerd in complexe applicaties en software platforms.

Met een internationaal team van ongeveer 50 medewerkers werken Zanemoon dagelijks met plezier aan de software die de klanten van Zanemoon succesvol maakt. Zanemoon is nieuwsgierig naar uw organisatie en helpen u graag om uw software te ontwikkelen en te onderhouden.

De diensten die Zanemoon onder aandere aanbiedt zijn:

- Software ontwikkeling

- Software onderhoud

- Mobile apps

- Platforms

- Innovaties

- Artificial Intelligence

- Refactoring

- Scrum Teams

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zanemoon uit de rubriek automatisering uit Deventer is gevestigd aan de Hanzeweg 31B in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-0606840.

Diensten en producten voor automatisering

Trefwoorden die horen bij Zanemoon zijn o.a. :

Nieuws van Zanemoon in Deventer

Ukraine, why?!

Ukraine, why?!"

Op de kennisbank bij Antoin Bakelaar - Oprichter & Directeur van Zanemoon. Hij vertelt over zijn zoektocht naar de beste developers en hoe in Oekraïne alles op zijn plek viel.