Venusvrouw loopbaancoaching in Raalte

Venusvrouw loopbaancoaching: Loopbaanbegeleider en coach.

Over Venusvrouw loopbaancoaching

Venusvrouw loopbaancoaching valt onder de rubriek coaching in Deventer.

Het gezicht achter Venusvrouw loopbaancoaching is Sanne Marsman. Ze heeft zich tijdens haar hbo-studie gespecialiseerd in arbeidsintegratie en loopbaanontwikkeling. Sanne kan u begeleiden in/naar werk of studie.

Als aspirant lid van de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals staat zij voor kwaliteit en professionaliteit. Sanne richt zich in haar gezellige en professionele praktijk naast de reguliere loopbaancoaching ook specifiek op moeders en vaders. Waarom? Het combineren van werk, ouderschap en privétijd moet in balans zijn volgens haar visie op werkgeluk.

Waarom kiezen voor Venusvrouw loopbaancoaching? Hieronder zie je een aantal voordelen staan:

- Naast algemene loopbaancoaching, ook speciale trajecten voor vaders en moeders - Oók betaalbaar voor degene die geen 125 euro per uur aan een loopbaancoach willen/kunnen betalen - Unieke maatwerkprogramma's - Volledig aangepast op jouw persoonlijkheid en jouw wensen - Géén uurtarief, want tijdens het gesprek wil Sanne dat je je focust op de inhoud ipv de tijd - Géén duur “gratis” intakegesprek die je anders op één of andere manier toch wel betaalt - Sanne staat na afloop van het traject nog steeds voor je klaar.

Je kunt bij Venusvrouw loopbaancoaching terecht voor een sollicitatie check, krachtig gesprek of een volledig loopbaantraject. Daarnaast zijn er diverse workshops waaraan je kunt deelnemen.

Bekijk vooral eens de website voor de mogelijkheden en meer informatie. Heb je een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Venusvrouw loopbaancoaching uit de rubriek coaching uit Deventer is gevestigd aan de Venkel 7 in Raalte. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51205131.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Venusvrouw loopbaancoaching zijn o.a. :

Nieuws van Venusvrouw loopbaancoaching in Raalte

Taalgebruik bij solliciteren

Taalgebruik bij solliciteren

Spreek je de lezer aan met "u" of met "je"?