Van der Veen & Partners in Deventer

Van der Veen & Partners: Financieel adviseurs.

Over Van der Veen & Partners

Van der Veen & Partners valt onder de rubriek financieel adviseur uit Deventer.

Heeft u iemand nodig die de verantwoordlijkheden op zich neemt over de administratie, belasting, financiƫle planning etc. van uw bedrijf? Dan bent u bij Van der Veen & Partners helemaal op het juiste adres.

Wij werken niet alleen voor zakelijke maar ook voor particuliere opdrachtgevers. Wij doen dit door heel Nederland en zijn een zelfstandig kantoor.

Waardoor wij onszelf onderscheiden van anderen:

- De betrokkenheid, persoonlijke aandacht en natuurlijk onze snelle afhandeling. - De creativiteit die wij bieden. Wij denken vaak out of the box. - De korte lijnen van een klein kantoor in combinatie en ons grote netwerk.

U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek zodat u er zeker van bent dat u de goeie keuze neemt! Ook kunnen wij hiervoor naar u toe komen!

Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd eens een kijkje nemen op de website. Voor vragen kan er ook altijd even contact met ons opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van der Veen & Partners uit de rubriek financieel adviseur uit Deventer is gevestigd aan de Binnensingel 3 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0570-610186.

Diensten en producten voor financieel adviseur

Trefwoorden die horen bij Van der Veen & Partners zijn o.a. :