Uitvaartzorg Deventer in Deventer

Uitvaartzorg Deventer: Persoonlijke begeleiding bij de uitvaart.

Over Uitvaartzorg Deventer

Uitvaartzorg Deventer valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Deventer.

U kunt maar één keer afscheid nemen van een dierbare. Uitvaartzorg Deventer kan u hierin ondersteunen en bepaalde zaken uit handen nemen. U kunt zich dan richten op het afscheid nemen en hoe u graag afscheid wilt nemen. Ook bij de uitvaart van een kind kan Uitvaartzorg Deventer u bijstaan en begeleiding bieden.

Er zal met u overlegd worden wanneer Sjoek Nutma of Stella Overkamp bij u komt. In het eerste gesprek zal er naar uw verhaal worden geluisterd en globaal worden besproken wat er gedaan en geregeld moet worden. Niet alles hoeft direct en dit geeft wat meer rust. De laatste verzorging van de overledene wordt door Sjoek of Stella gedaan er komt geen verzorgingsteam langs, wanneer gewenst kunt u dit ook zelf doen of hierbij helpen. U kunt dan kiezen voor een thuisopbaring of een opbaring in het uitvaartcentrum of elders.

We zullen u ondersteuning bieden bij alles wat er gedaan en geregeld moet worden. Tussen het moment van het overlijden en de dag van de uitvaart zal er, naar behoefte, contact zijn met Sjoek of Stella.

Afscheidshuis Deventer is onderdeel van Uitvaartzorg Deventer. In Afscheidshuis Deventer zijn 2 familie/ 24-uurskamers waar de overledene opgebaard ligt. U krijgt een sleutel en kunt wanneer u wilt uw dierbare bezoeken. Dit kunt u alleen doen, of samen met familie of vrienden. Neemt u eens een kijkje op de website http://www.afscheidshuisdeventer.nl.

Wanneer een dierbare is overleden, kunt u contact opnemen met Uitvaartzorg Deventer. Dit kan 24 uur per dag.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Uitvaartzorg Deventer? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Uitvaartzorg Deventer uit de rubriek uitvaartverzorging uit Deventer is gevestigd aan de Holterweg 108 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48470811.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Uitvaartzorg Deventer zijn o.a. :