Tussen Hoofd en Hart Levenscoach in Bussloo

Tussen Hoofd en Hart Levenscoach | Maak (weer) kennis met jezelf.

Over Tussen Hoofd en Hart Levenscoach

Tussen Hoofd en Hart Levenscoach valt onder de rubriek coaching in Deventer.

Hoe zou het zijn als je (meer) zou accepteren wat je voelt? Je niet laten leiden door anderen. Zelf koers bepalen door de unieke stroom van jouw hart te volgen. Samen bewandelen we de weg vol (levens)vragen. 'Iets' voelt niet goed. Maar wat? Je bent onrustig. Je twijfelt over van alles. Je hebt vragen, de hele dag door. Kleine afwegingen maar ook grotere levensvragen. Je hebt nogal wat doorstaan. Verlies, verandering in werk of tegenslagen in de liefde. Doe ik het wel goed als ouder? Heb ik de juiste baan? Wie ben ik nou eigenlijk?

Reik ''Tussen Hoofd en Hart Levenscoach'' de hand, volg je hart en durf de beste versie van jezelf te zijn.

Levenscoach en counselor, Marieke Zuidema, van ''Tussen Hoofd en Hart Levenscoach'' heeft op haar pad veel meegemaakt; verdriet, teleurstellingen, liefde, vertrouwen, hoop, verlies, angst, rouw en heel veel stress wat leidde tot een burn-out. De jaren die volgenden heeft zij zich verdiept in zichzelf, haar angsten onderzocht, op zoek gegaan naar haar innerlijke kompas en is zij dichter bij haarzelf gekomen. Marieke werd bewust van wie zij werkelijk is en wat de zingeving van het leven was. Haar missie werd glashelder: mensen begeleiden vanuit haar hart.

De eerste stap zetten hoeft niet lastig te zijn. Belangrijk is dat er tussen jou en Marieke een klik is. Als er geen openheid en eerlijkheid kan zijn, heeft coaching en counseling minder effect. Daarom maakt ''Tussen Hoofd en Hart Levenscoach'' onder andere gebruik van een intake-formulier en maken jullie eerst vrijblijvend kennis. Zo kunnen jullie van beide kanten ervaren hoe het voelt.

In welke situatie coaching/counseling bij ''Tussen Hoofd en Hart Levenscoach'' van toepassing is:

- Burn-out

- Rouwproces

- Vastzitten in familie, relatie, werk of gezin

- Wie ben ik en wat wil ik?

- Stagnatie in (veranderde) levensprocessen

- Transformatieprocessen in hogere zin

Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Cecile vrijdag 3 september 2021

4 sterren

“Lieve Marieke, Ik kwam bij wijze van spreken met een emmer binnen voor al mijn tranen. Zoveel verdriet en pijn na het overlijden van mijn lieve man Hans. De rust die ik heb ervaren bij jou en in je praktijkruimte deden mij in tranen uitbarsten. Je hebt mij laten inzien wie ik ben en dat ik er mag zijn. Je hield mij een spiegel voor. Je zei:” wat wil jezelf”. Daar moet ik vaak aan denken. IK ben belangrijk en dat heb je mij in laten laten zien. Ik besef dat ik er nog lang niet ben maar ben dankbaar dat ik bij jou de eerste stap mocht zetten op het wankele pad. Ik weet dat ik altijd bij je terecht kan en dat vind ik een fijne gedachte. Liefs Cecile”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.

Contact opnemen

Tussen Hoofd en Hart Levenscoach uit de rubriek coaching uit Deventer is gevestigd aan de Deventerweg 14 in Bussloo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46023079.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Tussen Hoofd en Hart Levenscoach zijn o.a. :