TintPro in Deventer

Uw autoruiten tinten of blinderen? Bij TintPro bent u aan het juiste adres!

Over TintPro

TintPro valt onder de rubriek auto aanpassingen uit Deventer.

TintPro is een jong en dynamisch bedrijf welke is gespecialiseerd in het tinten en blinderen van uw autoruiten. Inmiddels hebben we al een aantal jaren ervaring in de tintbranche en hebben wij in Deventer een nieuwe vestiging opgezet welke zich enkel richt op het tinten van autoruiten.

Waarom tinten; * 99% van de schadelijke Uv-straling wordt tegengehouden. * De folie geeft uw auto een chique, sportieve en unieke uitstraling! * De folie werkt inbraakwerend: door de scherfbindende werking wordt het heel moeilijk om in uw auto te breken. * De folie zorgt voor optimale veiligheid: door de scherfbindende werking zijn u en uw dierbaren beschermd bij een botsing. * De folie beschermt de interieur van uw auto. * De folie werkt warmte werend: 30 tot 70% warmtewering afhankelijk van uw gekozen folie.

Wanneer wij uw ruiten van uw auto gaan tinten worden de ruiten of deurpanelen niet uit uw voertuig verwijderd, hierdoor kunnen er geen beschadigingen worden aangericht aan uw auto.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden dan kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

TintPro uit de rubriek auto aanpassingen uit Deventer is gevestigd aan de Dortmundstraat 18 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81047478.

Diensten en producten voor auto aanpassingen

Trefwoorden die horen bij TintPro zijn o.a. :