The Gym | Deventer in Deventer

The Gym Deventer; Beginners & gevorderd iedereen is welkom!

Over The Gym | Deventer

The Gym | Deventer valt onder de rubriek sportschool in Deventer.

Wilt u graag gezonder en sportiever gaan leven en bent u nog zoekende naar een sportschool waar u de juiste begeleiding kunt krijgen? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. The Gym Deventer is een sportschool die voor iedereen toegankelijk en biedt professionele begeleiding aan op maat.

Het maakt niet uit wat uw doel is, wij zullen samen met u er alles aan doen zodat u uw doel kunt behalen. De trainers, maar ook onze leden motiveren elkaar om ervoor te zorgen dat iedereen zijn/haar doel behaalt. De basisbegeleiding bij The Gym Deventer is altijd gratis, wilt u daarna verder met personal training, dan kunt u contact opnemen met één van onze twee personal trainers om hierover afspraken te maken.

Het aanbod; * Personal Training * Afslanken * Krachttraining * Bedrijf fitness & verenigingen * Fitness * Krachttraining *Cardio * Afvallen of aankomen * Spieropbouw * Herstel en preventie.

Verder is de sfeer bij The Gym Deventer goed te noemen. Wij nemen voor en/of na de training de tijd om dingen door te nemen en/of voor een praatje onder het genot van een gratis kopje koffie/thee. The Gym Deventer heeft in 2019 de Gold Award gewonnen, omdat onze leden The Gym Deventer hebben beoordeeld met een ruime 9.

Bij The Gym Deventer kunt u gebruik maken van maand-, halfjaar-, jaar en dalurenabonnementen, kijk gerust op de website voor meer informatie over onze abonnementen.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

The Gym | Deventer uit de rubriek sportschool uit Deventer is gevestigd aan de Zutphenseweg 55. Ingang: Visbystraat (groene draaideur Business Point) in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18686877.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij The Gym | Deventer zijn o.a. :

Nieuws van The Gym | Deventer in Deventer

Sluiting The Gym Deventer

Sluiting The Gym Deventer

Per 1 oktober 2020

Valentijnsaanbieding

Valentijnsaanbieding

Duo-abonnement

Ruimte te huur binnen The Gym Deventer

Ruimte te huur binnen The Gym Deventer

Ruimte te huur voor een zelfstandig werkende fysiotherapeut of sportmasseur.