Textiel met een Ziel in Lettele

Het plezier van het maken! Geeft creatief geluk !!!

Over Textiel met een Ziel

Textiel met een Ziel valt onder de rubriek workshops in Deventer.

José Praat is de drijvende kracht achter Textiel met een Ziel. Ze is docent, kunstenaar en energiewerker.

Het plezier van het maken! Geeft creatief geluk. Textiel met een Ziel werkt vanuit het hart, geeft diverse workshops en werkt in opdracht. Intuïtieve insteek om de unieke creativiteit van ieder mens te laten spreken.

De rode draad is mijn creativiteit...

Het plezier van het maken, spelen met kleuren en materialen op vele verschillende manieren. Het plezier van "het doen" geef ik graag door in workshops. Ik laat me verassen door het unieke van ieder mens. Geen beeld is hetzelfde!

- Creatieve workshops. Voor iedereen die creatief bezig wil zijn. Ongedwongen vanuit plezier creatief beeldend aan het werk. Iedereen kan het als je maar wilt!

- Kunstzinnig coach / counselor. Een beeld kan meer zeggen dan woorden. Ga op een speelse en creatieve manier in gesprek met jezelf. Je hoeft niet te kunnen tekenen of creatief te zijn!

- Energetische healing. Alles stroomt, alles is energie. Goed stromende energie heeft een hoge trilling. Verstoringen in de energie kunnen verschillende klachten tot gevolg hebben.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Textiel met een Ziel uit de rubriek workshops uit Deventer is gevestigd aan de Hein Braakhuisstraat 17 in Lettele. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0618209307.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Textiel met een Ziel zijn o.a. :