Tassentik.nl in Deventer

TassenTik.nl is een kleine en gezellige webwinkel, waar u zorgeloos de mooiste trendy tassen en sieraden kunt bestellen voor een uitstekende prijs

Over Tassentik.nl

Tassentik.nl valt onder de rubriek webshop in Deventer.

De webshop van TassenTik.nl wordt continu geüpdate met de nieuwste tassen, sieraden, sjaals, ponchoos en portemonnees.

Om er zeker van te zijn dat u altijd de nieuwste tas heeft en dat u niemand tegen komt die met dezelfde tas als u, heeft TassenTik.nl slechts één of een zeer beperkt aantal van een artikel op voorraad. Zo bent u altijd verzekerd van de nieuwste tassen. Wij besteden onze vrije tijd graag aan tassen- en sieradenparty’s en braderieën. TassenTik.nl is website met een exclusieve webwinkel, deze is opgezet door Betty en Brenda van der Kaap uit Deventer. Deze twee dames hebben een echte passie voor mooie betaalbare trendy sieraden en mooie betaalbare Damestassen.

U hoeft u geen zorgen te maken over de kwaliteit van de artikelen uit onze webwinkel, mocht het nou toch gebeuren dat een artikel kwalitatief gezien te wensen over laat, dan kunt het artikel omruilen. Alle artikelen in de webwinkel van TassenTik.nl zijn van goede kwaliteit en worden daarnaast ook nog door ons gecontroleerd. Alle tassen zijn voorzien van het kwaliteitskeurmerk voor imitatieleder (P.U.) en alle sieraden zijn nikkelvrij.

Wij houden niet van moeilijk doen, daarom biedt TassenTik.nl u verschillende manieren om te betalen en uw bestelling in ontvangst te nemen. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling zelf af te halen. Voor een uitgebreide omschrijving van de betaal- en verzendmogelijkheden kunt u terecht op de pagina afrekenen en verzenden. Bij TassenTik.nl vinden we het belangrijk om de juiste artikelen aan te bieden voor de juiste prijs. De artikelen die wij aanbieden zijn daarom aantrekkelijk laag geprijsd, zodat onze webwinkel toegankelijk blijft voor iedereen met elk budget. En om de shoppers tegemoet te komen, die iets meer bij TassenTik.nl besteden, worden bestelling met een waarde hoger dan €50,- gratis naar u verzonden. Onze webwinkel rekent automatisch uit of uw bestelling per brief of pakket verzonden moet worden. Vervolgens kunt u kiezen of uw bestelling standaard of verzekerd verstuurd moet worden.

Kortom, TassenTik.nl is een kleine en gezellige webwinkel, waar u zorgeloos de mooiste trendy tassen en sieraden kunt bestellen voor een uitstekende prijs. Kom snel naar onze collectie kijken in de webshop!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tassentik.nl uit de rubriek webshop uit Deventer is gevestigd aan de Leonard Springerlaan 171 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0628724074.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Tassentik.nl zijn o.a. :