't Uiltje kindercoaching in Deventer

Coaching, huiswerkbegeleiding en advies voor hooggevoelige kinderen én hun ouders

Over 't Uiltje kindercoaching

't Uiltje kindercoaching valt onder de rubriek coaching in Deventer.

Ik ben Heidi Hammers; kindercoach, natuurcoach, creatief coach en juf Welkom bij ’t Uiltje Kindercoaching.

Voor kinderen en ouders vanaf 8 jaar die kampen met onverklaarbare (niet duidelijke medische) hoofdpijnen en buikpijnen. Heeft je kind last van onzekerheid, angsten, minder goed over zichzelf denken, een vol hoofd. Of is er extra aandacht nodig bij huiswerk of leren? Dan kan ik zeker wat voor jou en je kind betekenen. Doelgroepen:

De Piekeraar; maakt zich onnodig zorgen, stelt veel vragen, komt moeilijk in slaap en heeft vaak een vol hoofd. De Perfectionist; legt de lat te hoog, vergelijkt zichzelf met anderen, vindt zichzelf niet goed genoeg en is veelal onzeker. Prikkelgevoelig; heeft last van fel licht, harde geluiden, wordt gepest, wil niet graag naar school en heeft last van woede-aanvallen.

Herken jij dit? - Mijn kind komt overprikkeld thuis uit school en het gezin loopt inmiddels op zijn tenen om confrontaties te voorkomen. - Ik weet niet waar mijn kind behoefte aan heeft en ik mis de verbinding met mijn kind. - Ik wil graag dat mijn kind leert ervaren hoe het kan zijn als zijn/haar kwaliteiten, mogelijkheden en talenten worden ingezet. - Ik wil dat mijn kind meer zelfvertrouwen en veerkracht krijgt. - Ik verlang naar harmonie in huis. Ik heb al van alles geprobeerd mijn kind te helpen omgaan met emoties, maar niets lijkt te helpen.

Ik kan je helpen! Herken jij je kind hierin? Dan is de kans groot dat jouw kind hooggevoelig is.

Maak nu een afspraak.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

't Uiltje kindercoaching uit de rubriek coaching uit Deventer is gevestigd aan de Maatmansweg 3 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42297187.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij 't Uiltje kindercoaching zijn o.a. :