Studio Divine in Deventer

Studio Divine: Permanente make-up & schoonheidssalon.

Over Studio Divine

Studio Divine valt onder de rubriek schoonheidssalon in Deventer.

Het gezicht achter Studio Divine is Kim Polhoud. Kim is een gediplomeerd allround permanente make-up specialist. Kim heeft een grote passie voor permanente make-up, die zij met veel liefde uitoefent. Wanneer u kiest voor Studio Divine, dan kiest u voor volledige kennis, persoonlijke aandacht en ervaring omtrent het aanbrengen van permanente make-up.

Het merk waar Studio Divine mee werkt besteed veel aandacht aan intense research, ondersteuning en veiligheid. Ook zijn de pigmenten ijzeroxide vrij. Wanneer u als cliƫnt tevreden en gelukkig de salon verlaat, is de behandeling voor Kim geslaagd.

U kunt bij Studio Divine terecht voor diverse permanente make-up en lash en brow behandelingen, hieronder ziet u een overzicht:

- Ombre Brows, hairstrokes brows, fushion brows, microblading, eyeliners, liplijn, full Lips, ombre Lips, Elleebana lash lift, brow stylist, Henna brows en refectocil (verven wenkbrauwen/wimpers).

U kunt de website en Facebook pagina bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Studio Divine uit de rubriek schoonheidssalon uit Deventer is gevestigd aan de Engestraat 20 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38767606.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Studio Divine zijn o.a. :