Sterre Uitvaartzorg in Welsum

Sterre Uitvaartzorg: Uitvaartzorg voor iedereen.

Over Sterre Uitvaartzorg

Sterre Uitvaartzorg valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Deventer.

Sterre Uitvaartzorg ondersteunt families in een moeilijke periode. In een tijd waarin veel keuzes gemaakt moeten worden, is het van belang dat u naast goede begeleiding ook in alle rust afscheid kunt nemen. Ik ben een luisterend oor, regel alles wat nodig is, organiseer uw afscheid, begeleid en adviseer waar nodig.

Sterre Uitvaartzorg is een landelijke organisatie, met plaatselijke ondernemers. Sterre Uitvaartzorg Oost Nederland werkt vooral in de driehoek Deventer, Apeldoorn, Zwolle. Ik werk met alle begraafplaatsen en crematoria in de regio en alle verzekeraars. Ik begeleid families bij kerkelijke en niet kerkelijke uitvaarten.

Integriteit, warmte, een persoonlijke benadering en transparantie staat bij mij voorop. Ik omring u en uw overleden dierbare met liefde in deze tijd van rouw en verdriet. Een uitvaart naar de wens van u en uw dierbaren. Samen met elkaar!

Wilt u vrijblijvend met mij uw wensen bespreken? Ik kom graag bij langs. Gertrude Smeijsters, Kerklaan 2, 8196 KW Welsum, 06 1245 1293

gertrude@sterreuitvaartzorg.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sterre Uitvaartzorg uit de rubriek uitvaartverzorging uit Deventer is gevestigd aan de Kerklaan 2 in Welsum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12451293.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Sterre Uitvaartzorg zijn o.a. :