Saferuimteverhuur Deventer in Deventer

Opslagruimte, werkruimte en stallingen in Deventer

Over Saferuimteverhuur Deventer

Saferuimteverhuur Deventer valt onder de rubriek verhuur uit Deventer.

Opslagruimte huren in Deventer Bent u opzoek naar opslagruimte in Deventer? Wanneer u ruimte te kort heeft kan SAFE Ruimteverhuur helpen met uw opslagbehoeften. Voor bedrijven bieden wij archiefopslag, goederenopslag en voorraadopslag. Altijd veilig, flexibel en voordelig. Dat is SAFE.

Al 20 jaar is SAFE Ruimteverhuur uniek vanwege de ongekende gebruiksmogelijkheden. Wij bieden niet alleen tijdelijk ruimte voor bijvoorbeeld een verhuizing of verbouwing maar u kunt ook uw kantoor bij SAFE plaatsen of een werk en hobbyruimte. Met ruimtes van 1 m³ tot maar liefst 200 m² of groter. U kunt al een ruimte huren voor een periode vanaf 1 maand. Voor ieder ruimteprobleem hebben wij een oplossing.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Saferuimteverhuur Deventer uit de rubriek verhuur uit Deventer is gevestigd aan de Staverenstraat 19 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0570-630520.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Saferuimteverhuur Deventer zijn o.a. :