Ruiterkamp Coaching in Heeten

Ruiterkamp Coaching: Een nieuwe kijk op jezelf.

Over Ruiterkamp Coaching

Ruiterkamp Coaching valt onder de rubriek coaching in Deventer.

Ruiterkamp Coaching helpt je bij het activeren van jouw persoonlijke ontwikkeling. Een nieuwe kijk op jezelf zal je helpen ontdekken hoe je prettiger in het leven kan staan.

Ruiterkamp Coaching biedt begeleiding en coaching aan mensen met lichte- tot ernstige psychische klachten.

In de trajecten bij Ruiterkamp Coaching maken we gebruik van paardencoaching. Het woord zegt het al, paardencoaching is coaching met behulp van paarden en dus buiten in de paardenbak. Het feit dat het gesprek veelal buiten plaatsvindt, geeft mensen letterlijk ‘ruimte ‘ om over zichzelf te praten.

Paardencoaching is een afwisseling tussen praten, luisteren, ervaren, voelen, herkennen, inzicht krijgen in je eigen proces, werken aan verandering, kwaliteiten vergroten, en oefeningen. Je krijgt inzicht in hoe jij denkt, voelt en handelt. Paarden geven reflectie op jouw lichaamstaal, jouw non-communicatie. Zij laten in gedragingen zien als er een verandering plaatsvindt in jouw lichaamstaal. Doordat je bij de paarden direct ervaart wat er met je gebeurd is het makkelijker te herkennen, waardoor je er in je dagelijks leven mee kan gaan oefenen.

Paardencoaching is doeltreffende maar speelse manier om iets over jezelf te leren. Door verbinding en non-verbale communicatie is praten niet altijd nodig. Dit kan heel prettig zijn voor mensen. Je leert dat emoties en gedachtes er mogen zijn en dat niet altijd alles opgelost hoeft te worden. Ook leer je positieve gedachtes creeren en deze in te zetten.

Naast paardencoaching is het ook heel prettig om in contact te zijn met dieren. Op ons erf zijn twee varkens, twee honden, een pony en een paard. Met ieder een eigen karakter. Door middel van contact met hen, kan er al veel gebeuren in het contact met jezelf. Dieren kunnen iets los maken bij mensen, waar wij van mens tot mens niet altijd toe in staat zijn.

Nieuwe dingen zijn vaak spannend, maar het is ook leuk, zinvol en leerzaam. Wees nieuwsgierig naar jezelf en kom met me mee naar buiten. Mijn vriendelijke viervoeters en ik, helpen je graag naar meer inzicht in jezelf.

Wat levert het op: meer bewustwording, zelfkennis, zelfvertrouwen, rust, balans, energie en persoonlijke groei.

Tevens bied Ruiterkamp Coaching, ambulante begeleiding aan mensen met langdurige psychische kwetsbaarheid. Paardencoaching en ambulante begeleiding is een prettige combinatie, waarin zij op een geheel andere wijze mogen leren over zichzelf.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ruiterkamp Coaching uit de rubriek coaching uit Deventer is gevestigd aan de Schoonhetenseweg 66 in Heeten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51939532.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ruiterkamp Coaching zijn o.a. :