Roos Schoonmaakdiensten in Lettele

Roos Schoonmaakdiensten: Jong en dynamisch schoonmaakbedrijf.

Over Roos Schoonmaakdiensten

Roos Schoonmaakdiensten valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf uit Deventer.

Zoekt u een schoonmaakbedrijf die gespecialiseerd is in het schoonmaken van kantoren, scholen, bedrijfsruimtes, ziekenhuizen en gemeenschappelijke ruimtes zoals trappenhuizen en liften van appartementen.

De professionele schoonmaakdiensten worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Deze diensten worden aangeboden voor bedrijven, instellingen en particulieren. De medewerkers zijn ervaren schoonmakers, die werken volgens het motto van Roos Schoonmaakdiensten. Dit is motto is: Geen betere klant dan een tevreden klant!

Roos Schoonmaakdiensten is 24 uur per dag bereikbaar. Dit is voor sommige bedrijven en kantoren belangrijk. Er kan dan meteen doorgewerkt worden in een schone werkomgeving. Ook particulieren kunnen hiervan gebruik maken, bijvoorbeeld bij een klein ongelukje in huis. Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Een bijzondere schoonmaakdienst die Roos Schoonmaakdiensten aan kan bieden, is het opleveren van woningen en bedrijfsruimten, of een eindschoonmaak bij verhuizing.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Roos Schoonmaakdiensten? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Roos Schoonmaakdiensten uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Deventer is gevestigd aan de Schotwillemsweg 1d in Lettele. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44399861.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Roos Schoonmaakdiensten zijn o.a. :