Roemar koffie en thee in Deventer

EERLIJKE, ZELFGEBRANDE KOFFIE & ZELF GESELECTEERDE EN SAMENGESTELDE THEE.

Over Roemar koffie en thee

Roemar koffie en thee valt onder de rubriek webshop in Deventer.

Roemar Koffiebranderij is opgericht door Rob Kroes. In zijn studententijd raakte hij besmet met het koffievirus, vandaag de dag verwezenlijkt hij zijn droom: een ode aan Roemar van toen. Het verhaal achter Roemar Koffiebranderij begint eind jaren 70, toen Rob Kroes net was afgestudeerd. Na het verlaten van zijn studie viel het niet mee om een passend beroep te vinden. Rob ging op zoek naar een bijbaan en kwam terecht bij een koffiebranderij en theepakkerij in Deventer: Roemar.

Van ambachtelijk gebrande koffie tot de serieus gezette koffie. Roemar Koffiebranderij is een uniek concept in hartje Deventer. Eerlijk, ambachtelijk en authentiek. Daarnaast heeft Roemar een keur aan theesoorten.

Ben je op zoek naar de beste koffie of thee?

Ontdek ons ruime assortiment ambachtelijke koffie en thee

Onze heerlijke ambachtelijke koffiebonen worden speciaal voor u op bestelling gebrand! Naast onze ambachtelijke koffiebonen bieden wij een ruim assortiment aan verse losse theeën variërend van zwarte thee, groene thee, witte thee, maar ook caffeine vrije thee zoals rooibos en kruidenthee.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Roemar koffie en thee uit de rubriek webshop uit Deventer is gevestigd aan de Walstraat 45-51 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0642270957.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Roemar koffie en thee zijn o.a. :