Roeke in Lierderholthuis

Roeke gevestigd in Lierderholthuis. Paardenwinkel, artikelen paarden, Roeke Fourage, landbouwwerktuigen, Tractoren, Aanhangers, Maaimachines, Ploegen, Roeke handel, Roeke loonwerk.

Over Roeke

Roeke valt onder de rubriek agrarisch bedrijf in Deventer.

De Roeke Ruitersportwinkel.

Accessoires Anky Collectie Bescherming paard en ruiter Beugels Bitten Bodywarmers Borstels Cadeau artikelen Caps Chaps Dekens Dekjes Dressuurjassen Halsters Handschoenen Hoofdstellen Kleding/laarzen/schoenen Menartikelen Peesbeschermers Rijbroeken/rijsokken Singels Sporen Stalbenodigdheden Teugels en hulpteugels T-shirts Verlichting Verzorging Wedstrijd Blousjes Zadels Zwepen

Wij zijn een bedrijf dat is gevestigt in het pand van een voormalig agrarisch bedrijf en wij doen verschillende agrarisch verwante bezigheden zoals Loonwerk, Fourage, Paardensport en verzorgings- en voedingsartikelen voor Huis- en boerderijdieren . De website die u nu bekijkt is voor het gedeelte van ons bedrijf waarbij we tweedehands werk- en voertuigen, verwant aan de agrarische bedrijfstak verkopen. Dat is dus wie we zijn. Maar hoe werken we? Doorgaans zetten wij een advertentie op Marktplaats, daar krijgen wij reacties op, potentiƫle kopers kunnen het gekozen voer/werktuig komen bekijken en eventueel kopen. Waarom dan deze website zult u zich afvragen... Dat doen we om onze kopers een beeld te geven van ons bedrijf en tevens op een plaats aal onze occasions te tonen. Meer gemak voor ons en u dus. Nu heeft u een beetje kennis kunnen maken met ons en we hopen natuurlijk kennis te kunnen maken met u, als u een occasion heeft gevonden die naar uw zin is.

Wij hebben een aanbod van verschillende landbouwwerktuigen zoals: - Tractoren - Aanhangers - Maaimachines - Ploegen

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Roeke uit de rubriek agrarisch bedrijf uit Deventer is gevestigd aan de Herenbrinksweg 4 in Lierderholthuis. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0572-394527.

Diensten en producten voor agrarisch bedrijf

Trefwoorden die horen bij Roeke zijn o.a. :