Praktijk voor Pijnbestrijding in Deventer

Praktijk voor Pijnbestrijding uit Deventer heeft geen profiel.

Wat doet Praktijk voor Pijnbestrijding in Deventer

Praktijk voor Pijnbestrijding is een gezondheidscentrum uit Deventer. Men is gevestigd aan de Leonard Springerlaan 117. Het telefoonnummer van Praktijk voor Pijnbestrijding in Deventer is 06-22780488.

Is Praktijk voor Pijnbestrijding in Deventer uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Deventeronderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Praktijk voor Pijnbestrijding in Deventer valt onder de rubriek gezondheidscentrum. Een gezondheidscentrum uit Deventer levert onder andere :

Zit u niet lekker in uw vel of loopt u tegen dingen aan in het dagelijks leven? Dan kan ik u wellicht hierbij helpen. Praktijk voor Pijnbestrijding biedt alternatieve en natuurlijke oplossingen voor uw probleem. De drijvende kracht achter de praktijk is Merel Somer, zij richt zich voornamelijk op de curatieve zorg, zoals pijnklachten al dan niet in combinatie met bewegingsklachten. Vooral deze klachten reageren goed op behandelingen met Tuina en Acupunctuur en geven vaak direct verlichting of bewegingsvrijheid. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander gezondheidscentrum