Praktijk Stralend Licht in Deventer

Praktijk voor persoonlijke groei, healing en creatie,Energetische therapie en transformatie coaching.

Over Praktijk Stralend Licht

Praktijk Stralend Licht valt onder de rubriek coaching in Deventer.

Mevrouw Stieneke Reuvekamp is de drijvende kracht achter Praktijk Stralend Licht.

Komende uit een gezin waar niet over gevoelens werd gesproken, liep ik rond 2010 compleet vast. Wist me geen raad met de gevoelens en emoties die steeds vaker op kwamen zetten. Ik ontdekte dat ik niet wist wie ik was, echt was, diep van binnen. Daar wilde ik graag verandering in en wist tegelijk ook dat ik daar hulp bij nodig had. Na Reiki 1 en 2 en de cursus Simple Touch en Simple Touch toepassingen, heb ik de MEE opleiding afgerond. Door de opleiding MEE-therapie (vanaf heden LET-therapie) leerde ik veel over mijzelf. En leerde ik hoe ik jou kan helpen om dat ook te ervaren. Inmiddels ben ik ook gecertificeerd Luisterkind werker, Therapeutisch medium, Trance healing therapeut en paramedisch medium.

Diensten die Praktijk Stralend Licht aanbiedt:

- LET / MEE - Therapie; Dit is een combinatie van (krachtige) technieken, die ingezet kunnen worden voor meer balans op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. De behandeling is erop gericht jouw zelfgenezend vermogen aan te spreken waardoor je snel verandering zult merken. Door in het gevoel te gaan van een bepaald thema, kunnen we kijken welke emoties, overtuigingen, patronen of angsten er onder zitten.

- Access Consciousness Bars® ; Een mooie behandeling voor mensen die gestrest of gespannen zijn, veel piekeren, hinder ondervinden van o.a. ADD of ADHD, af willen van angst of trauma.Deze behandeling is een buitenkans voor jou om alles los te laten en heerlijk te ontspannen.

- Luisterkind; Het is een methode om op afstand contact te maken met een kind of een volwassene, om antwoorden op vragen te krijgen vanuit het onderbewuste. Eventueel kan direct in de energie een verandering worden doorgevoerd.

Het kan heel spannend zijn om je "bloot te geven" in een LET-sessie (voorheen MEE-sessie) - geloof me, ik weet er alles van. Inmiddels weet ik ook dat het super mooi is als je er wel aan toe durft te geven.

Misschien wil je eerst kennis komen maken voor een Access Consciousness Bars® of Reiki behandeling. Voel je welkom!

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Stralend Licht uit de rubriek coaching uit Deventer is gevestigd aan de Munsterstraat 16 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51628420.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Stralend Licht zijn o.a. :