Praktijk Cura in Deventer

Het is mijn passie om mensen, waaronder ook kinderen dichter bij zichzelf te brengen, waardoor ze beter kunnen voelen wie in wezen zijn!!!

Over Praktijk Cura

Praktijk Cura valt onder de rubriek massage in Deventer.

Margreet van de Pol is het gezicht achter Praktijk Cura.

Ik ben een Energetisch coach, masseur en moeder. Ik ben een vriendelijke en rustige vrouw met een optimistisch en enthousiast karakter waarbij mensen zich snel op hun gemak voelen. Ik ben autodidact en het leven zelf is voor mij de beste leerschool. Het is mijn passie om mensen, waaronder ook kinderen dichter bij zichzelf te brengen, waardoor ze beter kunnen voelen wie in wezen zijn.

Door dans, yoga, verschillende opleidingen als reiki, kruidengeneeskunde, bloesemtherapie en healing arts therapie kwam ik steeds beter in mijn lichaam en hierdoor kon ik mijn innerlijk kind en karmische stukken die daaraan verbonden zijn gaan voelen en gaan helen.

Ik geef stoelmassage voor bedrijven. Stoelmassage wordt vaak preventief ingezet om ziekteverzuim te voorkomen. Het is een effectieve, praktische en laagdrempelige vorm van masseren. Ik masseer de medewerkers op een speciale stoel die ik meeneem naar uw organisatie. De massage duurt 20 minuten en uw medewerker kan zijn/haar kleren gewoon aanhouden.

Daarnaast geef ik massage. In ons leven hebben we dagelijks te maken met stress. Vooral de snelheid van ons leefritme heeft hier invloed op. We gaan (onbewust) mee in de hectiek van onze maatschappij. Als we te snel willen gaan, verliezen we het bewuste contact met ons hart, ons lichaam en het contact met de aarde. Ik help je tijdens de ontspanningsmassage beter verbinding te maken met je lichaam, je hart en jouw unieke ritme. Waardoor je meer bezield kunt leven, in verbinding met jezelf.

Ik geef coaching aan mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen geluk en levensvreugde. Mensen die de wens hebben om overbodige ballast los te laten die ze onbewust meedragen. Dit kan zijn uit hun familielijn, uit de kindertijd en/of door hooggevoeligheid.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Cura uit de rubriek massage uit Deventer is gevestigd aan de Huibersstraat 4 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33034248.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Praktijk Cura zijn o.a. :