Power Mind Balance in Apeldoorn

Alternatieve geneeswijzen en de spirituele kant van het leven.

Over Power Mind Balance

Power Mind Balance valt onder de rubriek massage in Deventer.

Power Mind Balance staat voor The Power of the Mind leads to Balance for Eternity.

Welkom, ik ben Tilly Dijks en ik ben magnetiseur. Daarnaast heb ik Reiki bestudeerd en afgerond. Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan, nadat ik mijn Power Mind praktijk heb geopend.

Met therapieën help ik mensen om de kracht van de geest te herontdekken en te stimuleren, zodat ook jouw lichaam weer in balans komt. Power Mind Balance is een individueel afgestemd concept voor een leven in balans.

Behandelingen: - Hand en voet massage. - Massage voor (ex-)kankerpatiënten. - Scrub behandelingen. - Vier handen massage. - Duo-massage. - Reiki behandeling. - Ontspanning massage / Aroma Touch massage. - Triggerpoint behandeling. - Stoelmassage. - Oorkaarsen. - Zwangerschapsmassage. - Klankschalen.

Wilt u ook thuis genieten van de producten die in de praktijk worden gebruikt? Hieronder een kort overzicht wat te verkrijgen is in de praktijk. - Florida water - Etherische oliën. - Voetcrème - Wierook - Oorkaarsen - Cadeaubonnen


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Power Mind Balance uit de rubriek massage uit Deventer is gevestigd aan de Prinsenweide 70 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45718455.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Power Mind Balance zijn o.a. :

Aanbiedingen