Paul Revédi Concultancy in Deventer

Paul Revédi Concultancy: Onderwijsbureau en educatieve uitgeverij.

Over Paul Revédi Concultancy

Paul Revédi Concultancy valt onder de rubriek coaching uit Deventer.

Reinder Vrielink, onderwijsadviseur en coach is eigenaar van Paul Revédi Concultancy. Een onderwijsadviesbureau en educatieve uitgeverij.

Paul Revédi Consultancy is in 1983 gestart als educatieve uitgeverij en sinds 2011 doorontwikkeld als een onderwijsadviesbureau. U kunt bij Paul Revédi Consultancy terecht voor diverse diensten. De diensten die onder andere aangeboden worden zijn: Coaching, advies, en onderzoek en training op het gebied van leren en opleiden.

Reinder zorgt graag voor geweldloze communicatie en onderwijs. De kwaliteit van uw relaties worden bepaald door de manier waarop u communiceert. Dit geldt voor uw prive leven, school en werk.

Wilt u leren om op een andere manier te reageren op uw ouders, collega's of leerlingen? Dan bent u bij Paul Revédi Consultancy aan het juiste adres. Wilt u een feedback op uw functioneren? krijgt u wel eens feedback? Hoe gaat u eigenlijk met deze feedback om? Door middel van onderwijsbegeleiding kan Paul Revédi Consultancy u helpen.

Meer informatie ziet u terug op de website. Heeft u een vraag of wilt u de mogelijkheden bespreken? Dan kunt u altijd persoonlijk contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Paul Revédi Concultancy uit de rubriek coaching uit Deventer is gevestigd aan de Rembrandtkade 189 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-82164425.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Paul Revédi Concultancy zijn o.a. :