One Session Coaching in Deventer

Welkom | bij One Session Coaching

Over One Session Coaching

One Session Coaching valt onder de rubriek coaching in Deventer.

Dhr. Felix Brabander is de drijvende kracht achter One Session Coaching. Mijn stijl van coachen is gebaseerd op: onbevangenheid, totale betrokkenheid en het creeren van een 'ruimte' waarin de echte ontdekkingen kunnen worden gedaan, niet gebaseerd op de ratio maar vanuit de gevoelskant. Via een diepgaande dialoog waarin veel ruimte is voor emotie en gevoel, vind ik het een voorrecht om steeds weer kennis te mogen maken met de onbekende wereld van een ander.

Sta je momenteel stil en/of heb je het gevoel dat je vast zit? Wil je hier bij geholpen worden zonder daarvoor een lang traject te moeten volgen? Kies dan voor mijn One Session Coaching of mijn One Session Coaching Plus (met drie korte vervolgsessies).

Bij One Session Coaching begint de sessie eigenlijk al zodra je hier de deur binnenstapt. Ik zet mijn aangeboren invoelingsvermogen in om te bepalen wat je nodig hebt, waar de sleutel zit voor de beste versie van jezelf. Misschien denk je dat One Session Coaching gewoon een gesprek is van gemiddeld zes tot acht uur. Dat is niet zo. In een stap voor stap proces van intuïtieve afstemming, werkopdrachten, focussing en momenten van reflectie komen we bij de kern van jezelf en je situatie. Ik spiegel steeds terug wat ik zie, voel en ervaar. Ook vertalen we alle inzichten en ontdekkingen naar de praktijk in de vorm van concrete stappen en handvatten. De One Session Coaching zelf kan plaatsvinden op een dag of op twee halve dagen, afhankelijk van de energie of als er sprake is van vermoeidheid.

Een sessie bij mij afspreken kan na telefonisch contact. De essentie van dat gesprek is dat je de sessie begint vanuit de juiste intentie en een goed begrip van waar je nu staat en waar je heen wilt.

Kijk voor meer info en mogelijkheden op: www.onesessioncoaching.nl Ook kun je altijd contact opnemen via info@onesessioncoaching.nl of via het telefoonnummer 06-55384200


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

One Session Coaching uit de rubriek coaching uit Deventer is gevestigd aan de Zwolseweg 409 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55384200.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij One Session Coaching zijn o.a. :