O.A.F. Holland B.V. in Olst

OAF Holland, verkoper van topkwaliteit

Over O.A.F. Holland B.V.

O.A.F. Holland B.V. valt onder de rubriek productie in Deventer.

OAF Holland is leverancier en producent van beits-, verf-, bitumineuze en andere producten voor de zakelijke markt en industrie├źn in Nederland.

OAF Holland is een betrouwbare speler in deze markt. Dit komt mede door de meer dan tachtig jaren ervaring.

OAF Holland importeert lijmen, dakbedekkingen, chemische bouwstoffen en kitten uit bijna alle Europese landen.

In 1990 heeft OAF Olst-Holland BV zich gevestigd in de gemeente Olst, in een modern bedrijfspand op het industrieterrein. De organisatie heeft zich destijds voorbereid op de toekomst. Dit door middel van een geavanceerd machinepark en laboratorium.

In 2002 stak de onderneming zich in eigentijdse huisstijl. Het is vervolgens verder gegaan onder de naam 'OAF Holland BV'.

OAF heeft een breed assortiment en levert hieruit top producten. Door de enorme ervaring in innovatie en ontwikkeling bereikt OAF Holland BV het hoogste niveau in kwaliteit.

De producten van het bedrijf worden onder eigen naam of private label verkocht. OAF Holland BV heeft een assortiment met meer dan negen honderd producten die zij u kunnen aanbieden.

Daarnaast produceert en ontwikkelt OAF Holland een groot scala aan chemische producten. De organisatie houdt een scherp oog op het schoonhouden van onze leefomgeving door middel van geavanceerde productietechnieken, verantwoorde afvalstromen en recycling.

Voor meer informatie over de producten en de tarieven kunt u een kijkje nemen op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

O.A.F. Holland B.V. uit de rubriek productie uit Deventer is gevestigd aan de De Meen 13 in Olst. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0570-563838.

Diensten en producten voor productie

Trefwoorden die horen bij O.A.F. Holland B.V. zijn o.a. :