Massagepraktijk Linda Marsman in Diepenveen

Gespecialiseerde massagebehandelingen zijn ook mogelijk !!

Over Massagepraktijk Linda Marsman

Massagepraktijk Linda Marsman valt onder de rubriek massage in Deventer.

De massagepraktijk van Linda Marsman biedt verschillende soorten massagebehandelingen.Het biedt ook gespecialiseerde massagebehandelingen voor mensen met kanker of chronische pijngevolgen. Ga je bijvoorbeeld voor een marathon trainen, dan zijn aanbevelingen voor massage en blessurepreventie tijdens de training cruciaal om je doelen te bereiken.

De verschillende behandelingen waarvoor je bij mij terecht kunt zijn:

Sportmassage Oncologische massage Ontspanningsmassage Manuele lymfedrainage Littekenbehandeling Aanbrengen elastische tape Blessurepreventie Stoelmassage Binnenkort ook Voetreflexmassage

Met de specialisatie “Oncologische massage” zet ik mijn vaardigheden als masseur op een veilige manier in. De behandeling wordt afgestemd op de specifieke hulpvraag en medische situatie. Naast massage is littekenbehandeling of lymfedrainage ook mogelijk. Massage kan een litteken soepeler, zachter maken. Het litteken kan daardoor minder gevoelig worden. De massage zorgt voor een betere doorbloeding rond het litteken. Stoelmassage is een massagebehandeling die gericht is op ontspanning. Tijdens de behandeling houd je je kleren aan en zit je op een zogenaamde massagestoel. Je achterhoofd, nek, schouders, rug tot en met de bekkenrand (bovenzijde billen) en de armen incl. handen worden behandeld. Er wordt geen massage-olie gebruikt. Manuele lymfedrainage is een hele zachte massagetechniek die de afvoer van vocht in het lichaam bevordert. Denk hierbij aan een teveel aan vocht dat wordt vastgehouden in het lichaam na het oplopen van een blessure of na een operatie. Manuele lymfedrainage is een hele zachte massagetechniek die de afvoer van vocht in het lichaam bevordert. Denk hierbij aan een teveel aan vocht dat wordt vastgehouden in het lichaam na het oplopen van een blessure of na een operatie.

Voor meer info en de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagepraktijk Linda Marsman uit de rubriek massage uit Deventer is gevestigd aan de Burg. Crommelinlaan 16 in Diepenveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53741082.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagepraktijk Linda Marsman zijn o.a. :