M.S.P licht geluid beeld in Deventer

MSP || voor al uw Beeld, Geluid en Licht apparatuur.

Over M.S.P licht geluid beeld

M.S.P licht geluid beeld valt onder de rubriek verhuur in Deventer.

Bij MSP bent u aan het juiste adres voor al uw beeld, geluid en licht apparatuur. Zowel voor te verhuren of komen, MSP heeft mensen in dienst met ruime ervaring voor de juiste adviezen.

U kunt MPS inzetten voor de meest uiteenlopende beeld, geluid en licht applicaties. Een uitlichting met geluidversterking voor een drive-in show, uitvoering, concert of een band, wij vinden voor u het juiste concept.

Bij projecten geven wij vooraf deskundig advies, wij gaan voor een persoonlijke benadering en kwaliteit in de voorbereiding maar ook op het evenement.

MSP denkt samen met u mee om het evenement tot een groot succes te maken. Ons visitekaartje zijn uw tevreden gasten, wij zetten ons hier dan ook 100% voor in, alles om de gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Wij hanteren speciale prijzen voor verhuur op langere termijnen.

Heeft u verder vragen? twijfel niet, wij helpen u graag verder op het gebied van beeld, geluid en licht.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

M.S.P licht geluid beeld uit de rubriek verhuur uit Deventer is gevestigd aan de Nijmegensestraat 4a in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0570-234040.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij M.S.P licht geluid beeld zijn o.a. :