Linda Schellevis Fotografie in Schalkhaar

Wat is nou de laatste ècht mooie foto van jou en je gezin?

Over Linda Schellevis Fotografie

Linda Schellevis Fotografie valt onder de rubriek fotograaf in Deventer.

Wat is nou de laatste ècht mooie foto van jou en je gezin?

Je bent het vast al eens van plan geweest, maar je man vind het onzin. Of je wil eerst nog wat kilo's kwijt. Of je hebt geen idee wanneer dan goed uitkomt. Of je denkt dat jullie kinderen echt niet leuk op een foto te krijgen zijn...

En voordat je het weet gaan er maanden, misschien wel jaren voorbij. En op het moment dat je een leuke foto nodig hebt, of opzoekt, blijkt die al van jaren geleden zijn of, erger nog, je kunt er geen vinden!! Of alleen die rare selfie waarbij jij groot op de voorgrond staat.

Jouw kinderen worden zó ontzettend snel groot. Had je toen toch maar die fotoshoot gepland... Hierbij je wake-up call!!

Een fotoshoot bij Linda Schellevis Fotografie geeft je alle tijd om ècht even bewust stil te staan met alle aandacht voor jou en je kinderen, je gezin. Je hoeft even niks anders dan te genieten van het aller dierbaarste dat je hebt. Ik volg de kinderen en zorg dat jullie je op je gemak voelen. Lekker spelen, lachen, knuffelen en kletsen. Horen hoe de kinderen over je denken. Dàt moment leg ik voor je vast. Die heb je en hou je de rest van je leven.

Voor nu en later. Foto’s zetten die tijd even stil en brengen je weer terug naar dat moment! Om altijd met je mee te nemen en door te geven aan je kinderen.

Stel het niet langer meer uit. Laten we iets afspreken!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Linda Schellevis Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Deventer is gevestigd aan de Voorhorsterweg 8 in Schalkhaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41213653.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Linda Schellevis Fotografie zijn o.a. :