Kringloop De Cirkel in Deventer

Kringloopwinkel de Cirkel

Over Kringloop De Cirkel

Kringloop De Cirkel valt onder de rubriek tweedehands winkel uit Deventer.

Zoekt u tweedehands artikelen? Dan bent u bij Kringloop de Cirkel aan het juiste adres. Een uitdagende winkel met een groot aanbod aan tweedehands spullen, dat is Kringloop de Cirkel. Kringloop de Cirkel koopt de goederen met veel zorgvuldigheid in en zij hechten veel waarde aan kwaliteit. Het is zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan Kringloop de Cirkel.

Ook verkopen wij nieuwe meubels, bankstellen etc. bekijk onze website wat wij allemaal in onze Outlet op dit moment voor u hebben staan.

Verhuizingen en leegruimingen:

U kunt Kringloop de Cirkel ook inhuren wanneer u gaat verhuizen of wanneer uw woning leeg geruimd moet worden. Onze medewerkers zullen nauw met u samenwerken om dit te kunnen realiseren.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Dan kunt u altijd contact opnemen. Komt u langs in de winkel om het gehele aanbod aan tweedehands artikelen te bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kringloop De Cirkel uit de rubriek tweedehands winkel uit Deventer is gevestigd aan de Arnhemstraat 16 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0570-594824.

Diensten en producten voor tweedehands winkel

Trefwoorden die horen bij Kringloop De Cirkel zijn o.a. :