Kringloop De Cirkel in Deventer

Kringloopwinkel de Cirkel

Over Kringloop De Cirkel

Kringloop De Cirkel valt onder de rubriek tweedehands winkel in Deventer.

Zoekt u tweedehands artikelen? Dan bent u bij Kringloop de Cirkel aan het juiste adres. Een uitdagende winkel met een groot aanbod aan tweedehands spullen, dat is Kringloop de Cirkel. Kringloop de Cirkel koopt de goederen met veel zorgvuldigheid in en zij hechten veel waarde aan kwaliteit. Het is zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan Kringloop de Cirkel.

Ook verkopen wij nieuwe meubels, bankstellen etc. bekijk onze website wat wij allemaal in onze Outlet op dit moment voor u hebben staan.

Verhuizingen en leegruimingen:

U kunt Kringloop de Cirkel ook inhuren wanneer u gaat verhuizen of wanneer uw woning leeg geruimd moet worden. Onze medewerkers zullen nauw met u samenwerken om dit te kunnen realiseren.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Dan kunt u altijd contact opnemen. Komt u langs in de winkel om het gehele aanbod aan tweedehands artikelen te bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Rüeyda donderdag 17 maart 2022

5 sterren

“Ik ben er vandaag voor het eerst heen gegaan door oor op oor reclame. Ik ben er ontzettend blij mee met de aankopen maar ook personeel en dat je lekker rond kunt snuffelen zonder dat je steeds toegekeken word door personeel. Alles is keurig op kleur geordend en je hebt er echt van alles. Voor leuke kleine prijsjes voor €5,00 vandaag een pot haargel gekocht 3 dikke boeken die mooi in staat waren en een grote gelijnde notitieboek ik ben er super blij mee. Ik heb ook een bezoekje bij het goed gemaakt maar daar vond ik de prijzen hoger als bij de cirkel. Ik ga er zeker weten vaker heen ! En dat ze zondag open zijn is helemaal geweldig mij zien jullie vaker ! Leuke medewerkers iedereen groet elkaar klanten en medewerkers echt heerlijk gesnuffeld super echt een top pand !????”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Editha Bodt maandag 30 augustus 2021

5 sterren

“Wat een fantastisch team van Cirkel heeft mijn verhuizing verzorgd, snel, efficiënt, netjes en zorgzaam. Patrick heeft de leiding over een perfect op elkaar ingespeeld team. Chapeau voor deze aardige en hardwerkende mannen.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Kringloop De Cirkel uit de rubriek tweedehands winkel uit Deventer is gevestigd aan de Arnhemstraat 16 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0570-594824.

Diensten en producten voor tweedehands winkel

Trefwoorden die horen bij Kringloop De Cirkel zijn o.a. :