Klokkenmaker Van Maldegem in Olst

Klokkenmaker Van Maldegem: Gediplomeerd uurwerktechnicus.

Over Klokkenmaker Van Maldegem

Klokkenmaker Van Maldegem valt onder de rubriek klokkenmaker in Deventer.

Klokkenmaker Van Maldegem is een ambachtelijk specialist in duurzame reparatie, restauratie en verkoop van antieke klokken.

Als gediplomeerd uurwerktechnicus kan Klokkenmaker Van Maldegem u advies geven bij de aankoop en/of reparatie van uw klok. De winkel met open atelier is zo ingericht, dat iedereen binnen kan komen om een kijkje te komen nemen naar het werk van Klokkenmaker Van Maldegem.

Klokkenmaker Van Maldegem kan een mooie blikvanger leveren voor ieder interieur. U kunt een keuze maken uit diverse unieke open- en torenuurwerken. De antieke kwaliteit is gecombineerd met een tijdloos custom made design. Zo zijn de mooiste eigentijdse klokken gemaakt.

U kunt een keuze maken uit de volgende soort klokken: Wandklokken, tafelklokken, open torenuurwerken en bijzondere klokken.

De reparaties aan de klokken worden vakkundig gedaan met respect voor de eenvoudige klok als voor de klok van museale kwaliteit.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Klokkenmaker Van Maldegem? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Klokkenmaker Van Maldegem uit de rubriek klokkenmaker uit Deventer is gevestigd aan de Rijksstraatweg 72 in Olst. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0570-565885.

Diensten en producten voor klokkenmaker

Trefwoorden die horen bij Klokkenmaker Van Maldegem zijn o.a. :