Kasper|Energie in Beweging in Diepenveen

Energie advies op maat!!!

Over Kasper|Energie in Beweging

Kasper|Energie in Beweging valt onder de rubriek adviesbureau in Deventer.

Henk Kasper is de drijvende kracht achter Kasper|Energie in Beweging. Ik vind het prettig om mijn kennis en ervaring, opgedaan in opleidingen en loopbaan, zelfstandig en onafhankelijk in te kunnen zetten voor bedrijven en particulieren. Energiebesparing en het gebruik van duurzaam opgewekte energie zijn voor mij belangrijke aandachtspunten.

Sinds 2012 werk ik als zelfstandig energieadviseur en geef ik onafhankelijk advies aan woningeigenaren en bedrijven op het gebied van energiegebruik en energiebesparing. Ik ben voorheen bij een energiebedrijf werkzaam geweest met het ontwikkelen en optimaliseren van projecten op het gebied van duurzame energie en stadsverwarming en heb gewerkt in de afvalpreventie, bedrijfsinterne milieuzorg en energie uit biomassa.

Mijn advies helpt u in beweging te komen op het gebied van energiebesparing en duurzaam opgewekte energie en zorgt voor meer comfort, kostenbesparing en een gebouw dat weer jaren mee kan.

Kasper|Energie in Beweging geeft adviezen aan particulieren en bedrijven op het gebied van energiebesparing en opwekking. Door het geven van advies over energiebesparing en energie-installaties bespaar ik energie en euro’s voor bedrijven en particulieren. Tevens verbeterd het comfort in de woning of in uw bedrijfspand.

Ook maak ik berekeningen voor u van de voordelen van het plaatsen van zonnepanelen. U krijgt een advies op maat.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kasper|Energie in Beweging uit de rubriek adviesbureau uit Deventer is gevestigd aan de Boxbergerweg 64 in Diepenveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10170110.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Kasper|Energie in Beweging zijn o.a. :