Jantina Snippe Lifestyle & Nutrition Coach in Deventer

Ik coach u naar uw lifestyle doelen

Over Jantina Snippe Lifestyle & Nutrition Coach

Jantina Snippe Lifestyle & Nutrition Coach valt onder de rubriek coaching in Deventer.

Ik ben Jantina Snippe, 54 jaar en woon in Deventer!

Ik heb Herbalife in 2006 gevonden en ontdekt wat goede voeding voor je lichaam kan betekenen.

Ik ben vele kilo's afgeslankt en ik voel me veel fitter.

Ik wil de producten echt nooit meer missen, ik kan me geen dag meer voorstellen zonder shake!

Ik gun deze goede voeding ook aan andere mensen, en vind het super om ze daarbij te begeleiden en te coachen!

Als Onafhankelijk Herbalife Member ben ik hier om je te helpen je doelen te bereiken - of dat nu gewichtsverlies, verlies van lichaamsvet of toename van spiermassa is. Ik kan helpen door je tips te geven over de beginselen van goede voeding, je coachen met gepersonaliseerde maaltijdplannen en hoe je jezelf een evenwichtige en actieve levensstijl aan kunt meten - en dat allemaal in een leuke omgeving

Wees er dus klaar voor om je beter te voelen, er beter uit te zien en te genieten van een leven vol welzijn door een evenwichtig voedingsprogramma. Neem nu contact met me op en vind de inspiratie om je doelen te bereiken.

SPECIALITEITEN Samen met u kan ik een persoonlijk programma opstellen op basis van uw eetpatroon, levensstijl en gezondheid, maar natuurlijk ook de doelen die u voor ogen heeft. Wilt u afvallen, vitaler worden en zich energieker voelen, er beter uitzien of uw (sport)prestaties verbeteren? Met een op maat afgesteld programma kunt u uw doelstellingen bereiken. Ik zal u niet alleen voorzien van informatie over de juiste producten in combinatie met een evenwichtige, actieve levensstijl, ik zal u ook begeleiden in het traject om uw doelstellingen te bereiken. Niet alleen met het opstellen van een doelgericht programma, we zullen dit ook samen evalueren en waar nodig bijstellen. Op deze manier kan ik u op de juiste manier coachen om resultaten te behalen. Ga voor informatie naar de website via het menu rechtsboven.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jantina Snippe Lifestyle & Nutrition Coach uit de rubriek coaching uit Deventer is gevestigd aan de Bloemstraat 79 (alleen op afspraak) in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0570-617660.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Jantina Snippe Lifestyle & Nutrition Coach zijn o.a. :

Nieuws van Jantina Snippe Lifestyle & Nutrition Coach in Deventer

Maak 2015 fantastisch..!

Maak 2015 fantastisch..!

Velen hebben zich voorgenomen om in 2015 vitaler en fitter door het leven te gaan. Velen stranden al snel, dat wilt u toch niet?