Intranima in Deventer

Het coachen van leidinggevenden en professionals

Over Intranima

Intranima valt onder de rubriek coaching uit Deventer.

Mijn naam is Michel Gougon van Intranima. Ik ben intuïtief coach voor zowel leidinggevenden als voor (zelfstandige) professionals.

"Verlaat voor even de voortrazende trein van het dagelijks leven. Er ontstaat tijd om bewust stil te staan bij wat je doet, waarom je dat doet en om nieuwe keuzes te maken."

Waarom? Ieder individu heeft het recht op een leven van hoge kwaliteit!

Wanneer? Je zit in een ongewenste beroepsmatige situatie of je wilt een check of je nog onderweg bent naar jouw persoonlijke doelen.

Hoe? Door het voeren van individuele gesprekken kunnen we samen vaststellen wat je wil of waar je tegenaan loopt in het werk. In het gesprek zal ik veel vragen stellen om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen. Daarna stellen we samen een doel en zullen we gaan kijken welke stappen er nodig zijn om het doel te bereiken.

Ieder mens is enorm waardevol, omdat iedereen uitzonderlijke talenten heeft. Ontdek wat jouw talenten zijn en ontdek wat je niet kan, dat is minstens net zo belangrijk. Ga doen waar je goed in bent en leer de kunst van het laten.

Ik kom bij jouw op locatie en het gesprek zal ongeveer een uur tot anderhalf uur in beslag nemen. Mocht je graag meer informatie willen dan kun je de website bezoeken van Intranima of contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Intranima uit de rubriek coaching uit Deventer is gevestigd aan de J.W. Pienemanstraat 27 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22220949.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Intranima zijn o.a. :