Hunter Coaching in Deventer

COACH VOOR MANNEN

Over Hunter Coaching

Hunter Coaching valt onder de rubriek coaching in Deventer.

Harm Oosterhuis is de drijvende kracht achter Hunter Coaching. Hunter Coaching is er voor mannen die toe zijn aan verandering.

Ben je als man op zoek naar een coach die je kan helpen of begeleiden omdat je moe bent, uitgeblust bent, maar gewoon doorgaat en haast omvalt? dan moet je niet verder zoeken. Je bent bij Hunter Coaching aan het juiste adres. Ik wil wat voor je betekenen door middel van coaching. Ik wil je begeleiden en coachen om weer als man goed voor jezelf te zorgen en weer te bouwen aan een gelukkige, gezonde man die op zijn manier weer bijdraagt aan het gezin, werk en de omgeving.

Ik doe dit niet in een praktijk of kantoor. Ik ga graag met jou de natuur in, al lopend, tot rust komend, ontstaat er ruimte, letterlijk en figuurlijk.

Het aanbod van Hunter Coaching is:

- Wandelcoaching, gecoacht worden op de mooiste locaties tijdens het lopen.

- Vliegviscoaching, vanuit ervaring leren, gecoacht worden tijdens het aanleren van de prachtige kunst van het vliegvissen.

- Outdoor weken en weekenden, echt de rust opzoeken, en vanuit de ontspanning samen met anderen de diepte in over man zijn, levensvragen en jouw persoonlijke uitdagingen.

In de natuur kom je tot rust, krijg je nieuwe inzichten en laad je weer op. Daarom vinden de sessies plaats op de mooiste plekken in de natuur.

Gratis Adviesgesprek: Iedereen krijgt wanneer hij dat wil een gratis adviesgesprek. Dit is een gesprek van 45 minuten waarin je vraag en doel verheldert worden. Je ontdekt welke eerste stappen jij kunt zetten om daar te komen.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12451915.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Hunter Coaching zijn o.a. :