Het Behouden Huis in Deventer

Het Behouden Huis uit Deventer heeft geen profiel.

Wat doet Het Behouden Huis in Deventer

Het Behouden Huis is een hobbywinkel uit Deventer. Men is gevestigd aan de Vogelslag 55. Het telefoonnummer van Het Behouden Huis in Deventer is 0570-516536.

Is Het Behouden Huis in Deventer uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Deventeronderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Het Behouden Huis in Deventer valt onder de rubriek hobbywinkel. Een hobbywinkel uit Deventer levert onder andere :

Het Behouden Huis De grootste collectie poppenhuizen en miniaturen in het Oosten van het land. Het Behouden Huis is de poppenhuis- en miniaturen winkel van Oost Nederland. Hier vindt u werkelijk alles voor uw poppenhuis of kijkkastje. Van latjes tot kant-en-klare meubeltjes, van breiwol tot bijzondere miniaturen en van gereedschap tot een compleet poppenhuis. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Ingeborg Landers dinsdag 11 december 2012

4 sterren

“HA Tineke, Hartelijk dank voor de zorg voor mijn kijkkast toen ik tijdelijk uitviel. Ben bijzonder blij met de prijs. Ik kom zeker 20 januari ( als ik geen gekke dingen meer uithaal)Ga nu eerst mijn mede winnaars feliciteren. Ben reuze benieuwd naar de tentoonstelling We komen morgen kijken! Is er ook een jury review voor de winnaars/ Ben benieuwd! nogmaals bedankt voor de last minutehelp! Ingeborg”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.