Hester Draaijer in Schalkhaar

Coaching voor vrouwen die persoonlijk willen ontwikkelen en groeien en kwaliteit van leven willen verbeteren

Over Hester Draaijer

Hester Draaijer valt onder de rubriek coaching in Deventer.

Ik ben Hester Draaijer en ik help vrouwen om schaamteloos zichzelf te zijn en te gaan leven volgens hun eigen regels.

Jouw Leven. Jouw regels!

Ik help vrouwen om te gaan leven vanuit wie zij van binnen zijn in plaats van wat anderen van hen verwachten. Met mijn zelf ontwikkelde Let Go & Let's Go methode help ik jou om energievreters los te laten en te gaan focussen op jezelf.  Zodat jij je vrij voelt (h)eerlijk jezelf te zijn en je leven volgens je eigen regels in te richten. Vanuit innerlijke rust en vertrouwen.  Waarin er ruimte is voor jou en jij weer voldoening haalt uit je leven en je werk. 

Jij bent de baas over jouw leven. Niet de verwachtingen en meningen van anderen. Niet de  drukte van het gezin, werk en sociale leven. Niet de stress van die heftige gebeurtenis in je leven. Maar JIJ! 

Jij mag schaamteloos voor jezelf kiezen zonder anderen te kort te doen. Sterker nog, door voor jezelf te kiezen ga je voelen welke prachtige bijdrage jij levert aan de wereld en aan de mensen om wie jij geeft. 

Hoe kan Hester Draaijer jou helpen?

- De Let Go & Let's Go methode is verwerkt is een supertof coachprogramma genaamd "Boss Up!" Leer energievreters die jou niet dienen los te laten, ontwikkel je eigen kracht en neem jouw plek in dit leven jouw geluk. Een onderdeel van het programma is de inzet van paardencoaching.

- workshops paardencoaching op maat op aanvraag.

- eenmalig losse 1 op 1 coachsessie met paarden


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hester Draaijer uit de rubriek coaching uit Deventer is gevestigd aan de Timmermansweg 1a in Schalkhaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23533279.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Hester Draaijer zijn o.a. :

Nieuws van Hester Draaijer in Schalkhaar

Met een heldere blik 2023 in!

Met een heldere blik 2023 in!

Wat wil jij anders gaan doen in 2023? Misschien ben je op zoek naar meer rust in je hoofd en je lijf. Of wil je meer je passie gaan volgen. Veel meer doen wat je écht wil.