Hanze Security in Deventer

Hanze Security: Erkend beveiligingsbedrijf.

Over Hanze Security

Hanze Security valt onder de rubriek beveiliging uit Deventer.

Zoekt u een beveiligingsbedrijf die door het Ministerie van Justitie erkend is? Dan bent u bij Hanze Security aan het juiste adres. Hanze Security werkt uitsluitend met gediplomeerde beveiligers.

Iedereen heeft direct of indirect met veiligheid en beveiliging te maken. Hanze Security is hierin van alle markten thuis. Er worden flexibele beveiligingsdiensten aangeboden. Er zal altijd gedacht worden in oplossingen en niet in problemen.

Hanze Security streeft ernaar om beveiligers aan te kunnen bieden die over diverse competenties beschikken, zoals: Het beheersen van de Nederlandse taal en klantvriendelijkheid. Daarnaast dienen de beveiligers in staat te zijn om de juiste beslissingen te kunnen nemen in bepaalde situaties. Wanneer er een escalatie is, zal de beveiliger op professionele wijze handelen.

Hanze Security kan een uitgebreid beveiligingspakket aanbieden. Hieronder ziet u een aantal van de diensten terug:

- Evenementbeveiliging, horecabeveiliging, anti-kraakbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging, camerabeveiliging alarmopvolging, preventieve observatie, sluitbegeleiding, collectieve beveiliging, winkelsurveillance en de hondenbrigade.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Hanze Security? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hanze Security uit de rubriek beveiliging uit Deventer is gevestigd aan de Nieuwstraat 73 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42782313.

Diensten en producten voor beveiliging

Trefwoorden die horen bij Hanze Security zijn o.a. :