Goedkope Steigerhout Meubelen in Deventer

Welkom bij Goedkope steigerhouten meubelen!

Over Goedkope Steigerhout Meubelen

Goedkope Steigerhout Meubelen valt onder de rubriek meubels in Deventer.

Steigerhouten meubelen voor buiten en binnen, exclusief op maat gemaakt in onze werkplaats. Wij bieden een enorme diversiteit aan steigerhouten meubelen, bestaande uit onder andere; steigerhouten tuinsets, steigerhouten tafels, steigerhouten hoekbanken, steigerhouten loungesets, en ook maken wij binnenmeubelen van steigerhout zoals bedden, tafels en kasten. De steigerhouten meubelen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en naast onze eigen ontwerpen, kunt u ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren. In overleg met u maken wij de steigerhouten meubelen volledig naar uw wens. Tevens leveren wij maatwerk voor horeca gelegenheden, winkel- en projectinrichting. Alles wordt per bestelling op maat gemaakt, geen serieproductie dus en kwaliteit, prijs en klantenservice staan bij ons zeer hoog aangeschreven.

Steigerhouten meubelen is de trend van de laatste jaren, en deze tref je dan ook steeds meer aan in tuinen, terrassen en woningen. Meubelen van steigerhout worden de laatste tijd ook steeds meer binnen gebruikt. Dit is ook goed te begrijpen, steigerhout is gemakkelijk te verwerken en is daarnaast goed betaalbaar. Het hout oogt robuust, kan tegen een stootje en het hout kan eventueel in elke gewenste kleur gebeitst worden.

We bieden de meubelen aan in 2 steigerhout varianten, namelijk van nieuwe blanke planken of van oud gemaakte steigerplanken. De meeste aanbieders van steigerhouten meubelen maken voor nieuw steigerhout ook wel gebruik van geschaafde planken, maar zover wij weten zijn wij uniek met onze geschaafde old-look planken aangezien wij dit bij andere aanbieders nog niet gezien hebben. Dus mocht u de old-look uitstraling u wat lijken, maar tevens ook graag een gladde meubelen willen hebben, dan kunnen wij u helemaal blij maken! Als de steigerplanken namelijk niet voor het impregneren geschaafd zijn, dan is het hout nog behoorlijk ruw. Veel andere aanbieders die werken met niet geschaafde planken gaan namelijk het hout extra schuren om hem wat gladder te krijgen, maar daarmee schuren ze ook de old-look beits eraf. Dus of het wordt lang niet zo glad, of ze schuren veel kleur eraf en je verliest de bescherm en kleurlaag. Bij ons dus een uitstekende bescherm en kleurlaag!

De steigerplanken die we gebruiken worden niet alleen geschaafd, we gebruiken ook uitsluitende gedroogde steigerplanken. Deze gedroogde steigerplanken blijven dus op den duur ook vele malen strakker dan niet gedroogde steigerplanken. Het steigerhout zal nog wel iets gaan werken als hij echt op kamertemperatuur komt, maar dit is wel gering.

De andere optie zijn dus nieuwe steigerplanken. Voordeel van de nieuwe blanke planken is dat je de planken nog gemakkelijk in een bepaalde kleur kunt beitsen. Qua kleur van het hout kun je dus nog alle kanten op.

Waarom u voor ons zou moeten kiezen?

- Nette en scherp geprijsde meubelen

- Door het gebruik van gedroogde steigerplanken van A-kwaliteit blijven de meubelen netjes strak

- Door het gebruik van nieuwe steigerplanken gaan de meubelen lang mee en kunnen ze nog in iedere kleur gebeitst worden

- Wordt voor u helemaal op maat gemaakt, dus altijd een passend model en afmeting

- Nette levering aan huis geen probleem

- Wij leveren gewoon kant en klare meubelen, geen lastige zelf te monteren bouwpakketten!

- Aanbetaling niet nodig, gewoon betalen bij levering

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Goedkope Steigerhout Meubelen uit de rubriek meubels uit Deventer is gevestigd aan de Rostockstraat 13 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23408190.

Diensten en producten voor meubels

Trefwoorden die horen bij Goedkope Steigerhout Meubelen zijn o.a. :