Glutenvrij Reform Le Poole b.v. in Twello

De lekkerste producten voor een glutenvrij leven

Over Glutenvrij Reform Le Poole b.v.

Glutenvrij Reform Le Poole b.v. valt onder de rubriek webshop in Deventer.

Welkom bij de webshop met het grootste aanbod producten voor een glutenvrij leven. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een glutenvrij dieet. Voor veel coeliakiepatiënten was het vinden en kopen van glutenvrije producten ooit een behoorlijke zoektocht. Gelukkig is dat nu niet meer nodig! Ons ruime assortiment met wel meer dan 900 artikelen bevat voor ieder wat wils.

Dé webshop voor glutenvrije producten, zoals:

- Melen en bakmixen

- Brood

- Ontbijtproducten

- Maaltijd

- Koek en lekkernijen

Glutenvrij Le Poole is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van glutenvrije voedingsmiddelen. Inmiddels is Glutenvrij Reform Le Poole uitgegroeid tot de grootste en meest gespecialiseerde leverancier van voedingsmiddelen zonder gluten in Nederland. Wij hebben een eigen bakkerij waar ons huismerk wordt geproduceerd. Bovendien bakken we hier ook ovenvers glutenvrij brood.

Omdat iemand met coeliakie zelfs van een kruimel paneermeel ziek kan worden, maken wij in ons bedrijf geen reguliere voedingsmiddelen. Daarom zijn zowel het bedrijf als de producten gegarandeerd volledig glutenvrij.

Ook met een glutenvrij dieet kun je gemakkelijk je dagelijkse voedingsstoffen binnen krijgen. Door gluten te vermijden herstelt de darmflora en houdt u de darmen in een goede conditie, zodat zij in staat zijn om de essentiële mineralen en bouwstoffen voldoende op te nemen.

Heeft u een glutenintolerantie en wilt u toch een broodje blijven eten? Dat kan. In onze bakkerij worden ovenverse broden gebakken. Het brood wordt gemaakt met maïszetmeel of glutenvrij tarwezetmeel (<5 ppm). Daarnaast worden ze geproduceerd in een glutenvrije omgeving. Ook houdbaar brood van bijvoorbeeld Schnitzer of Schar behoort tot ons assortiment. Het verse brood wordt elke donderdag naar u verzonden.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Glutenvrij Reform Le Poole b.v. uit de rubriek webshop uit Deventer is gevestigd aan de Koppelstraat 45 in Twello. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0571-271702.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Glutenvrij Reform Le Poole b.v. zijn o.a. :