FLOW Paard & Coach in Apeldoorn

Coaching met het paard als spiegel

Over FLOW Paard & Coach

FLOW Paard & Coach valt onder de rubriek coaching in Deventer.

Eva Stadhouder is de drijvende kracht achter FLOW Paard & Coach. Ze werkt graag met mensen en heeft een passie voor paarden. Daarom heeft ze ook een opleiding gedaan als verpleegkundige. Ze is als verpleegkundige geregistreerd in het landelijk BIG register en ik kan hierdoor ook begeleiding verlenen vanuit de PGB, dit kan met of zonder paard.

Belangrijke thema's in het leven van Eva zijn paarden en mensen, puur en verbinding.In de opleiding tot NLP Practitioner en opleiding tot register coach met het paard als spiegel, heb ik deze componenten met elkaar kunnen combineren in mijn bedrijf FLOW Paard & Coach. Ik vindt dat ieder mens uniek is en als je het zelf wil dan ben je in staat tot verandering.

De volgende diensten die FLOW Paard & Coach aanbiedt zijn:

- Coaching, tijdens de paardencoach sessies gebruik ik de PAS-methodiek, dit staat voor Paard Als Spiegel. Ik werk individueel met een paard of in de kudde. Het paard of de kudde vervult hierin de rol van co-coach.

- Paard als spiegel, coachee met behulp van ‘Paard als Spiegel’ tot directe inzichten komt en tot de kern van een casus of situatie doordringt, is het coachingtraject vaak korter dan bij coaching zonder ‘Paard als Spiegel’.

- Pony power voor kids, is gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling van het jongere kind van 6 -11 jaar, waarbij sociale vaardigheden worden versterkt in contact met pony’s.

- Activiteiten; - Ouder & Kind workshop - Workshop paarden coaching - Mindfulness

Bent u geïnteresseerd en wilt u gaan werken aan uw doelen, maar heeft u nog geen idee of deze vorm van coaching bij u past? Kom dan gerust een keer langs voor een ervaringssessie.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15656901.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij FLOW Paard & Coach zijn o.a. :