Evenementenservice Van Dijk in Deventer

Evenementenservice Van Dijk

Over Evenementenservice Van Dijk

Evenementenservice Van Dijk valt onder de rubriek verhuur in Deventer.

Bent u op zoek naar een snackwagen die u kan huren? Of bent u op zoek naar iets anders op het gebied van catering? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Evenementenservice Van Dijk aan het juiste adres.

Wij zijn Evenementenservice Van Dijk, wij zijn een verhuurbedrijf die alles op het gebied van evenementen catering te huur heeft voor u.

Wij zijn in 1995 begonnen met 1 verhuurwagen voor de deur waar we ook evenementen mee deden. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar 10 wagenparken en hebben wij een ijs groothandel voor het Belgische merk IJsboerke. Wij hebben inmiddels een groep grote en kleine klanten en we zijn met iedereen even blij. Wij vinden het belangrijk dat het contact tussen u en ons goed is zodat het voor allebei fijner werkt.

Heeft u nog vragen over onze diensten of producten? Of wilt u meer te weten komen over ons? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website of op onze Facebook pagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Evenementenservice Van Dijk uit de rubriek verhuur uit Deventer is gevestigd aan de hamburgweg 11 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0570-567885.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Evenementenservice Van Dijk zijn o.a. :