Easyslim.nu Deventer in Deventer

Easyslim.nu Deventer: Afslankstudio.

Over Easyslim.nu Deventer

Easyslim.nu Deventer valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Deventer.

Wilt u ook simpel en snel slank worden? Dan kunt u terecht in de afslankstudio van Easyslim.nu Deventer.

Het gezicht achter Easyslim.nu Deventer is Leny Du Burck. Leny had als doel om te stoppen met roken, echter wist zij toen ook dat zij aan zou komen. Leny is namelijk gek op alle lekkere dingen en had de aanleg om snel aan te komen.

Leny heeft destijds toch de stoute schoenen aangetrokken en ze is er echt voor gegaan. Een jaar later voelde het alsof ze nooit gerookt had en de kilo's waren er toen ook weer af. Dit heeft Leny kunnen doen door Easyslim.nu.

Door haar eigen succes verhaal kwam Leny op het idee om haar eigen studio te beginnen. Zo is Easyslim.nu Deventer ontstaan.

Leny zal samen met u een persoonlijk behandelplan maken. Wanneer deze klaar is, zal er gestart worden met de eerste behandeling. U zult banden krijgen om uw buik, heupen en benen. U kunt dan plaats nemen op de comfortabele massagetafel.

Tijdens de behandeling krijgt u een zachte deken over u heen zodat u kunt ontspannen. Het apparaat zal ervoor zorgen dat uw spieren zich aan- en weer ontspannen. Na 40 minuten is de eerste behandeling klaar en krijgt u uw tweede meetmoment.

Wanneer er niet minimaal 4 cm af is, zult u niks betalen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Easyslim.nu Deventer? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Easyslim.nu Deventer uit de rubriek gezondheidscentrum uit Deventer is gevestigd aan de Keulenstraat 11A-F in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22782344.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Easyslim.nu Deventer zijn o.a. :