Deventer Verhuur in Deventer

Verhuur van springkussen, ballondecoratie, feest poppen en andere party artikelen.

Over Deventer Verhuur

Deventer Verhuur valt onder de rubriek verhuur uit Deventer.

bij Deventer Verhuur bent u aan het juiste adres voor de verzorging van u feest en evenement. U kunt onder andere ballondecoraties huren. Ook bent u voor het voordelig huren van een kwalitatief goed springkussen of thema feesten bij ons aan het juiste adres. Een springkussen, ballondecoratie of party benodigdheden huren bij Deventer verhuur waar service, kwaliteit, prijs en hygiëne voorop staan. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden.

Springkussen verhuur:

Er is volop keuze in verschillende prijsklassen, maten en thema’s. Voor elke leeftijd hebben wij een springkussen. Wij bezorgen het springkussen zetten het springkussen op en halen het springkussen op. Wij verhuren uitsluitend nette, schone artikelen met de service die vroeger zo gewoon was.

Ballondecoratie verhuur:

Bij ballondecoraties kunt u denken aan een ballonnenboog, ballonpilaar, ballonharten, ballonslingers , ballon cadeaus, ballonfiguren en helium ballonnen. Maar natuurlijk horen hier ook thema decoraties bij. Zoals voor een Geboorte, bruiloft, Konings dag, sinterklaas, kerst, WK/EK voetbal of een Disney thema.

Feest poppen verhuur:

Wij verhuren voor elke gelegenheid de bijpassende opblaasbare Abraham, Sarah, Baby of Ooievaar of bruidspaar. Wij verhuren onze opblaaspoppen al vanaf 1 dag.

Party artikelen verhuur: Ook verhuren wij popcornmachines, suikerspin machines, geluid installatie en beeld, tenten, stoelen, tafels.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Deventer Verhuur uit de rubriek verhuur uit Deventer is gevestigd aan de Grootburgerstraat 12 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43910852.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Deventer Verhuur zijn o.a. :