Deventer Boutique Bed & Breakfast Huize "De Worp" in Deventer

Professionele en stijlvolle Bed & Breakfast Huize "De Worp" Deventer. De oudste en meest charmante B&B van Deventer!

Over Deventer Boutique Bed & Breakfast Huize "De Worp"

Deventer Boutique Bed & Breakfast Huize "De Worp" valt onder de rubriek hotel uit Deventer.

Een bijzondere overnachting in een prachtig gelegen authentieke stadsvilla? Deventer Boutique Bed & Breakfast Huize ''De Worp'' biedt u sfeervolle kamers in een historische omgeving. Deze professionele B&B bevindt zich op 500 meter afstand van het historische hart van de eeuwenoude Hanzestad Deventer. Met het pontje, dat tot 23.00 uur vaart, staat u binnen enkele minuten in de oude binnenstad.

De locatie is het vertrekpunt voor een sfeervol bezoek aan historisch Deventer. Gratis parkeren voor de deur, centraal en rustig gelegen aan het oudste stadswandelpark van Nederland. Deze gewilde B&B heeft charmante en authentieke één- en tweepersoons kamers met eigen sanitair. Het ontbijt wordt geserveerd in de stijlvolle eetkamer die de oorspronkelijke cottage-inrichting heeft uit 1928.

Met uw bezoek draagt u bij aan het in stand houden van dit bijzondere cultuurhistorische erfgoed.

Roken is NIET toegestaan, ook niet buiten. Niet geschikt voor kinderen. Geen huisdieren. Er is geen televisie of radio, wel WIFI.

Voor reserveren en prijzen kijkt u op de website www.huizedeworp.nl . U kunt ook direct bellen 06- 24201860


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Dorien vrijdag 9 juni 2017

5 sterren

“Fantastische locatie om te overnachten in Deventer. Prachtig historisch huis met de originele inrichting uit 1920. Stijlvol en warm. Bijzonder goed ontbijt in de oude eetkamer. Aardig personeel dat je graag zeer leuke tips geeft over wat er allemaal te zien is in de stad en waar je het best uit eten kunt gaan. Een aanrader! Professionele en persoonlijke benadering! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Deventer Boutique Bed & Breakfast Huize "De Worp" uit de rubriek hotel uit Deventer is gevestigd aan de Worp 33 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24201860.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Deventer Boutique Bed & Breakfast Huize "De Worp" zijn o.a. :