De Veilige Have in Deventer

Kleinschalige zorgboerderij in het buitengebied tussen Deventer, Zutphen, Apeldoorn en Lochem.

Over De Veilige Have

De Veilige Have valt onder de rubriek zorg en welzijn in Deventer.

De Veilige Have is een mooie en rustig gelegen oude boerderij, vlakbij de A1. Een 'veilige haven' voor kinderen en volwassenen die bijvoorbeeld behoefte hebben aan een rustige plek. Een plek die geschikt is voor zowel dagopvang, weekendopvang als vakantieopvang.

De veilige have biedt; * Ambulante begeleiding * Vakantieopvang * Dagbesteding * Tijdelijk verblijf * PGB begeleiding * Weekend opvang

Crisis Opvang: Doordat De Veilige Have kleinschalig en flexibel is kunnen wij ook vaak inspelen op "crisis situaties" denk hierbij aan bijvoorbeeld; * crisisopvang van kinderen die uit huis geplaatst worden. * opvang van jongeren die van de rails lopen. * crisisopvang van geestelijk gehandicapten waarvan de ouder plotseling overlijdt en er nog geen plek is geregeld in de reguliere opvang. * begeleiding van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Zoekt u een veilige en vertrouwde plek voor een kind, kleinkind, jong-volwassene of Flappy? Bel gerust! Wij zijn lekker thuis!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Veilige Have uit de rubriek zorg en welzijn uit Deventer is gevestigd aan de Deventerweg 62 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21835116.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij De Veilige Have zijn o.a. :